Paapua Uus-Guineas levib adventsõnum väikegruppide kaudu

Avaldatud 15.7.2020, allikas Adventist News Network

Paapua Uus-Guinea Madang ja Manus Mission’i (MMM) piirkonnas levib adventsõnum kiiremini kui kunagi varem – piibliuurimise programmis osalevad aktiivselt väikegrupid.

MMM piirkonna juhi Garry Luakei sõnul, kes väikegruppe hingamispäeval, 3. juulil külastas, on väikegrupi formaat parim viis selle piirkonna inimesteni jõudmiseks – igal nädalal liitub gruppidega uusi inimesi. „Ma olin väga õnnelik, et sain terve hingamispäeva veeta väikegruppides,“ ütles ta. „Töö käib ja inimesed on valmis sõnumi vastuvõtmiseks.“

Esimene väikegrupp, mille nimi on LBC väikegrupp, kasvab jõudsalt, praegu on selles üle 30 inimese, kes igal nädalal kokku saavad. Enamus grupi liikmeid on mitteadventistliku taustaga.

Teine grupp kannab nime Kilikil väikegrupp, seda juhib Selve Warrel oma naise ja pojaga. Nad peavad oma teenistusi puudesalus. Selle väikegrupi töös osaleb 27 inimest.

Kolmandasse gruppi kuulub kaheksa inimest, kes ei ole adventkoguduse liikmed, kuid kes ustavalt igal teisipäeval ja neljapäeval koos käivad, ning hingamispäeviti jumalateenistusi peavad.

Viimane, neljas grupp kannab nime Tommy väikegrupp, seda juhib Tommy Darius ja sellesse gruppi kuulub 18 tänavapoissi. Poisid osalevad väikegrupi töös igal õhtul, kuna „nad tahavad tõde teada“.

Luakei sõnas külastuste järel, et Püha Vaim töötab nende väikegruppide kaudu aktiivselt. „Jumal töötab ja Vaim liigutab meeste ja naiste südant, et nad vastaksid evangeeliumile. Ma olen veendunud, et mida aktiivsemaks saavad väikegrupid, seda enam on adventistliku vaimsuse ligiolu Mandagi ja Manuse külades tunda.“

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat