Bertil Wiklander – pühadetervitused

Avaldatud 21.12.2011, allikas TEDNews

Kallid lugejad, kord aastas on meil eriline edasiliikumise tunne, jätame midagi seljataha ja siseneme uude – see on jõulu ja aastavahetuse periood ja me olemegi  sellesse jõudnud. Meile kui seitsmenda päeva adventistidele on aja liikumine olnud alati oluline. 

Nagu me ka nüüd oleme astumas taas uude aastasse, mõistame, et me oleme lähenemas ajale, mil jõuab kättte Jumala suur sekkumine, et täide viia plaan, mis Tal oma looduga on, sündmused, mis on nii kaunilt sõnastatud Ilmutuse 21:1-5: „Ma nägin uut taevast ja uut maad; sest esimene taevas ja esimene maa olid kadunud ning merd ei olnud enam. Ja ma nägin püha linna, uut Jeruusalemma, taevast Jumala juurest alla tulevat, valmistatud otsekui oma mehele ehitud mõrsja. Ja ma kuulsin valju häält troonilt hüüdvat:  "Vaata, Jumala telk on inimeste juures ning tema asub nende juurde elama ning nemad saavad tema rahvaiks ning Jumal ise on nende juures nende Jumalaks. Tema pühib ära iga pisara nende silmist ning surma ei ole enam ega leinamist ega kisendamist, ning valu ei ole enam, sest endine on möödunud." Ja troonil istuja ütles: "Vaata, ma teen kõik uueks!" Tema ütles: "Kirjuta, sest need sõnad on ustavad ja tõelised!"

See täidab meid rõõmuga, sest me igatseme Issanda saabumise järele.

Pidagem meeles, et Issand mitte ainult ei tule tagasi. Ta on juba tulnud ja saavutanud oma surma ja ülestõusmise läbi võidu surma ja kurja üle ja Ta tuleb meie juurde läbi Püha Vaimu. Just seda viimast Issanda läheduse kogemust soovin teile selle aasta lõpus ja uue alguses – tõotuse täitumist, et Issand on meiega alati kuni ajastute lõpuni ja seda eriti juhul, kui kaks või kolm on kogunenud Tema nimel.

Olgu jõulupühad ja aastavahetus täidetud rõõmu ja valgusega, mis tuleb Issandalt ja oleks nii, et me kõik kogeksime Tema lähedust vägeval ja inspireerival moel, kui liigume edasi järgmisesse aastasse.
Jumal õnnistagu ja täitku teid oma ülevoolava rõõmuga,

Dr Bertil Wiklander,
Trans-Euroopa Divisjoni president

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat