Terve Elu keskus avas oma uksed külastajatele

Avaldatud 7.6.2017

5. juuni õhtul avati Tallinnas Terve Elu keskuse esimene korrus. Ettevalmistused keskuse avamiseks algasid juba eelmisel aastal, kui algasid remonttööd ning keskuse juhatajaks sai Inna Kangur. Nüüdseks on keskuse esimene korrus valmis. Seal asuvad massaaži ja füsioteraapia ruum, nõustamisruum, Butiik ning suurem koosolekuruum. Keldrikorruse ehitustööd veel jätkuvad.

Kuigi ilm oli vihmane ning sünge, oli sellise rõõmsa sündmuse puhul külalisi kohale tulnud lähemalt ja kaugemalt. Toidulaud oli rikkalik ning õues tänava ääres oli telk, kus möödakäijatele pakuti suupisteid ning reklaamflaiereid. Keskuse juhtaja Inna Kanguri arvates läks õhtu igati korda. "Avamine oli üle ootuste tore", lausub Inna. "Kõik ettevalmistustööd said täpselt tehtud ning saime üheskoos süüa, rõõmustada ning juttu rääkida."

Kuigi inimesed olid juba maitsva toidulaua ümber istumas, algas õhtu erinevate sõnavõttudega. Seitsmenda päeva adventistide koguduste Eesti liidu esimees Ivo Käsk tervitas kõiki kohaletulnuid ning rääkis  ettevõtmise algusloost ning arengust ja liidu kaasatusest sellisesse ettevõtmisse. Keskuse juhataja Inna Kangur tutvustas kohaletulnutele teenuseid ning tööde kulgu. Samuti tutvustas ta kõiki keskuse töötajaid ja rääkis keskuse tulevikuplaanidest. Eesti Kirikute Nõukogu poolt tõi tervitused ning kingituse kaasa Karmen Maikalu.

Oma uksed avas ka keskuse üheks osaks olev kasutatud riiete pood Butiik. Poodi külastasid pea kõik keskuse avamisele tulnud inimesed ning nii mõnestki neist said poe esimesed kliendid.

Teenused, mida lähiajal pakkuma hakatakse on beebide kool, füsioteraapia, süvalihaste treening, ringtreening ning laste seisutreening. Hetkel pakub keskus juba mitmeid teenuseid, nagu näiteks massaaž, erinevad nõustamised ja teraapiad. Samuti on plaan korraldada erinevaid üritusi, näiteks koolitusi ja kursusi erinevatel elulistel teemadel või noortele noorteõhtuid.

Koos Terve Elu keskusega avati ka Butiik, ehk keskust toetav pood. Butiigi juhataja Angelika Käsk ütleb, et sellisel poekesel on mitu eesmärki. Avatud ustega Butiik annab võimaluse külastajatele tutvustada ka keskust ennast ning lisaks ostmisele saab diivanil istuda, lugeda ning juttu rääkida. Samuti kutsub Angelika kõiki üles kinkima korralikke ja uueväärseid riideid. Kogu Butiigi tulu aitab pakkuda keskuse teenuseid inimestele, kes erinevatel põhjustel seda ise endale lubada ei saa.

Terve Elu keskuse tegemistega kursis olemiseks külasta kodulehte terveelukeskus.ee, keskuse Facebooki lehte või mine neile külla.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat