Adventistid pidutsesid Pärnus kvaliteetmuusika saatel

Avaldatud 25.4.2007, allikas Meie Aeg

Laupäeval, 21. aprillil kogunesid sajad adventistid üle terve Eestimaa Pärnu Kontserdimajja, et kohtuda vanade ja uute sõpradega, kuulata head vaimulikku sõnumit ning kõrgel tasemel muusikat erinevate ettekandjate esituses.

Adventistide Kevadpidustused 2007 kandis üldmõtet Piiblist ”Otsige esiti Jumalariiki...”. Peakõneleja oli Trans-Euroopa Divisjoni Tervise- ja Kommunikatsiooniosakonna juht pastor Paul Clee, kes oli sellisest üritusest vaimustuses. „Selliseid pidustusi mujal eriti ei ole. Võiks olla rohkem, sest me vajame neid,” ütles pastor Clee. „See päev toob inimesed kokku ja keskendab meie mõtted Jeesusele. Mulle meeldiks, kui sellised pidustusi oleks rohkem ja on tore, et eestlased siin teed näitavad.”

Päeva jooksul astusid üles erinevad muusikalised kollektiivid. Esines suur üle-eestiline ühiskoor orkestriga, mida oli kutsutud dirigeerima Peeter Paemurru.

Päeval esitas Timo Lige oma laule ja pälvis terve saali suure poolehoiu. Istudes kord klaveri, kord kitarri taga laulis ja jutustas Timo oma usust ning igapäevasest elust koos Jumalaga.

Õhtune kontsert oli täis rikkalikku vaimulikku muusikat, mida juhtisid dirigendid Helerin Lehtla, Marjam ja Rein Kalmus ning Raeli Florea.

Kontserdimaja oli täidetud erinevate temaatiliste boksidega, mis tutvustasid muuseas tervislikku toitu kui ka vaimulikku kirjandust. Eraldi olid ruumid ja üritused lastele ning teismelistele.

Kevadpidustusteks sai eestindatud ka uus raamat - June Strongi „Eeva laul”.
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat