Piibli ja Palli Päevad toimusid sel korral Valgas

Avaldatud 11.2.2008, allikas Meie Aeg

Valgas aset leidnud traditsionaalsed Piibli ja Palli Päevad (PPP) tõid oma võistlusliku poole pealt edu Põltsamaa ja Võru kogudustele.

Kolme päeva hõlmanud üritus tõi kokku umbes 300 noort ja veidi vanemat üle terve Eestimaa. Lisaks olid külalised ka Soomest ja Lätist Valka linnast.

Hingamispäevahommikuse jutluse pidas Adventistide Koguduste Eesti Liidu peasekretär pastor David Nõmmik. Ta rääkis Kristuse teisest tulemisest ja sellega kaasnevatest ohtudest. Ohust ja kiusatustest liigse innuga kindlaid aegu ette määrata ja ka ohust selle tähtsaima sündmuse ootuses lihtsalt magama jääda.

Piibliviktoriini võitis juunioride arvestuses Põltsamaa koguduse võistkond ja seenioride arvestuses Võru koguduse esindus.

„Piibliviktoriiniga kaasnev põnevus on ikka vist suurim, mida meie erinevatel üritustel näha saab,” arvas muljeid jagav Liidu noortejuht Ivo Käsk.

Võrkpallis jäi üle aastate karikas taas Eestisse, kui võitjaks tõusis samuti Põltsamaa võistkond. Vahepealsetel aastatel Eestis puhta töö teinud Soome külalisvõistkond jäi finaalmängus sel korral teiseks. Kuressaare meeskond tuli kolmandaks.
Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat