Üleilmse koguduse strateegiline plaan 2020-2025 kannab pealkirja "Mine maailma: Mina lähen" ning avaldatakse juuli esimesel nädalavahetusel

Avaldatud 14.5.2020

Möödunud aasta sügisel toimunud aastakoosolekul kiitis üleilmse adventkoguduse nõukogu heaks järgmise viie aasta strateegilise plaani. Algatus „Mine maailma: Mina lähen“ võrsub välja suurest misjonikäsust, „mis kutsub Jeesuse järgijaid minema välja ning tegema jüngreid kõigi rahvaste seas. Plaani detailid peegeldavad andmeid, mis on kogutud mitme koguduseliikmete seas läbi viidud uurimuse põhjal. See informatsioon määratleb ära alad, mis aitavad meil seitsmenda päeva adventistidena vaimulikult kasvada ja olla misjonitöös tõhusamad.“ (https://iwillgo2020.org)

Strateegiline plaan avaldatakse tavaliselt üleilmse koguduse peakonverentsi töökoosolekul, tänavu pidi see toimuma Indiana osariigis Indianapolise linnas. Üleilmse viirusepandeemia tõttu on peakonverentsi töökoosolek lükatud 2021. aasta maisse. See on tekitanud küsimuse, kuidas strateegilist plaani avaldada, kuigi divisjonid ja teised koguduse üksused on juba peamiste teemade rakendamisega ametis.

Peakonverentsi (PK) nõukogu arutas kevadkoosolekul, kuidas strateegilist plaani avalikult esitleda. PK endine asepresident Mike Ryan tegi ettepaneku kasutada strateegilise plaani avaldamiseks 3. ja 4. juulit – nädalavahetust, mil PK töökoosolek pidi algama. Nõukogu võttis ettepaneku suure enamusega vastu ja strateegiline plaan avaldatakse erinevatel meediaplatvormidel.

Adventist Missioni juht Gary Krause rääkis, et see eriline nädalavahetus sisaldaks tunnistusi, muusikat, misjonilugusid, erilist hingamispäevakoolitundi, mille viib läbi Mark Finley, ja Ted N. C. Wilsoni jutlust.

Üleilmse koguduse kommunikatsioonijuht Rick Kajiura selgitas, kuidas terve kogudus saab sellel virtuaalsel koosolekul osaleda. Üritust kantakse otse üle ning arvestatakse erinevate ajavöönditega.

Et strateegilise plaani avaldamise nädalavahetust reklaamida, avaldatakse kolme minuti pikkune video, mis ilmub Facebookis, podcast’idena ja YouTube’is.

Järgmise viie aasta strateegiline plaan katab koguduseelu laia spektrit, kuid keskendub peamiselt igaühe vastutusele ja koguduse missioonile. On kolm rõhuasetust: misjon, vaimulik kasv ja juhtimine, neile lisandub kümme teemat. Kõik need leiab aadressil IWillGo2020.org.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat