Puerto Rico: Adventistid marssisid koduvägivalla vastu

Avaldatud 15.9.2008, autor Adventist News Network

Senaator Orlando Parga ütles augusti lõpus riigi pealinnas toimunud kogunemisel sadadele adventistidele, et nende palved ja eeskuju võivad aidata saada Puerto Ricol üle naiste, laste ja vanurite vastu suunatud vägivalla tõusust.

„On au tervitada teid siin,” ütles riigi senati asepresident Parga üle 500-le kogunenud marssijale. „Puerto Rico vajab palveid ning vaimulikku tugevust.”

Kogukonna ja valitsuse juhid liitusid selle marsiga läbi San Juani, mis võttis kokku kolmekuulise vägivalla-vastase kampaania, mille organiseerisid Puerto Rico neli kiriku piirkonda. Korraldajate sõnul oli see vägivalla ennetamise kampaania kiriku jaoks väga oluline ning kampaania esitles adventiste aktiivsete kodanikena.
Kiriku ametnikud propageerisid vägivalla vastast teadlikkust koolides ja ülikoolides, aga ka kinnipidamisasutustes, kus nad pidasid seminare vägivalla lõpetamise teemal.

Politsei andmetel on Puerto Ricos 100 000 elaniku kohta (elanikkonnaga 3,9 miljonit) 435 koduvägivalla juhtumit.
Marsil osalenud kandsid hiiglaslikku plakatit, millel oli 7500 käejälge teistelt saare elanikelt, kes toetasid seda kampaaniat.

Varemalt sel aastal jagasid koguduse liikmed üle 250 000 ajakirja, mis propageeris pereväärtusi ning austust elu vastu ja hoiatas uimastite ohu eest.

Puerto Ricos teenib 295-s kirikus üle 37 000 adventisti.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat