Tallinna III adventkogudus korraldas Laulu- ja muusikafestivali

Avaldatud 15.9.2008, autor Viktor Noginovski

Seeniori mõttemõlgutused 6. septembril Eestimaa pealinnas toimunud metodistide omapärase arhitektuuriga kirikus Tallinna III adventkoguduse organiseeritud Laulu- ja muusikafestivali üle.

Seda võib pidada Eesti Vabariigi adventistide ajaloo suursündmuseks, meenutades, kuidas algas ning arenes vene keelt kõneleva rahva hulgas töö Tallinnas ja kogu Eestis...

Hommikuse jumalateenistuse kava oli küll traditsioonilise kallakuga, kuid hingamispäevakooli osas pakkus sisemist naudingut Vitali Miroshnitshenko oskuslik õppetüki uurimise juhendamine ning tema vaba mikrofoni kasutamise moodus.

Jumalateenistuse teises osas esines elava kõnega pealinna adventistidele ja vist kogu Eestile hästi tuntud ja armastatud Daniil Reband. Laupäevahommikuti võikski olla rohkem sellise temaatikaga kõnesid, mis kutsuvad ennast enam pühendama Jumalale.

Festivali naelaks oli muidugi õhtune jumalateenistus, mis algas kell 15.00, mil esinesid kollektiivid Lätist, Ukrainast ja mujalt. Heast küljest näitasid ennast ka kohalikud tallinlased ja narvakad. Õhtune jumalateenistus kestis paarikümneminutilise vaheajaga kolm tundi.

Hästi oli organiseeritud ning pälvis kõikide tänud rahva kostitamine lõunasöögiga. Igatahes festivali võib pidada igati õnnestunuks. Tänu Jumalale!

Jaga Facebookis
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat