GAiN Euroopa avaldas filmi ebakindlusest

Avaldatud 8.6.2020

GAiN Euroopa esitleb uut filmi – Uncertainty („Ebakindlus“) on film hirmudest, otsustamisest ja usust.

See film on valminud seitsmenda päeva adventistide koguduse Lõuna-Ameerika, Inter-Euroopa ja Trans-Euroopa divisjoni koostöös. Filmi režissöör on Jefferson Nali, kes tegi koostööd Hope Media Euroopa produtsendi Adrian Duré ja Lõuna-Ameerika kommunikatsioonijuhi Rafael Rossiga. Film on toodetud GAiN Euroopa programmi raames.

Alice on noor naine, kelle elu on ebakindel, seetõttu ta ei tea, kuidas tulla toime tema tulevikku ümbritseva pinge ja kõigi ootustega. Alice on depressioonis ja ärevus temas kasvab, seega otsustab ta veeta aega oma vanemate vanas suvilas. Seal olles avastab ta suvilas justkui pelgupaiga, mis muudab tema elu kergemaks.

Film on portugali keeles, kuid sellele on lisatud hispaania-, inglis-, prantsus- ja itaaliakeelsed subtiitrid.

Filmi linastumine on osa suuremast projektist, millesse kuulub dokumentaalfilmide seeria kümne tõestisündinud looga, dokumentaalfilm tudengitest, lõpetajatest ja nende ebakindlast tulevikust ja lühifilmist.

Need filmid puudutavad paljude inimeste südant, kuna katavad laias ulatuses meie igapäevaseid teemasid: koroonaviirusega seotud hirmud, USAs lahvatanud rassismi- ja protestilained, majanduslik ja emotsionaalne ebastabiilsus.

Film esilinastus 5. juunil, tagasiside sellele on olnud väga positiivne.

„See on imeline ja väga hea film. Ma olen õppinud psühholoogiat ning Piiblil põhinevat nõustamist. See film väljendab väga hästi kahtlusi ja ebakindlust – seda on väga keeruline teha. Aitäh imelise töö eest. Õnnistagu teid Jumal.“ (RG)

„Aitäh, et räägite sellistel olulistel teemadel nagu vaimne tervis. See on võimas film. Õnnistusi!“ (NN)

„Näib, nagu oleks see film tehtud just minule. Ma olen seda kõike kogenud, et ei tea, mida edasi teha, elu on tükkideks kistud, ma tunnen, et kogu see EBAKINDLUS lämmatab mind, palun palvetage minu pärast.“ (RG)

Vaata filmi "Ebakindlus", dokumentaalfilme ja rohkem infot lehelt https://uncertaintyproject.org/

GAiN Euroopa on võrgustik, mille eesmärk on Euroopa kommunikatsioonivaldkonna inimeste kokkutoomine ja koostöö nii raadios, teles, trükimeedias, veebis kui ka sotsiaalmeedias.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat