PowerUp - innustus, varustus, muutus

Avaldatud 22.2.2021, allikas TEDNews

Kui sa oled kohaliku koguduse juht, noortejuht või inimene, kellele meeldib teisi nende usuteel aidata, siis on PowerUp – Trans-Euroopa divisjoni (TED) hästi hoitud saladus – just sinule.

PowerUp on koolitusprojekt, mille 2018. aastal algatas TEDi linnakumisjoni juht Tihomir Lazić. Programmi eesmärk on aidata inspireerida ja varustada tudengeid ning tudengite juhte ja mentoreid olema muutuste eestkõnelejad oma linnakus, koguduses ja kohalikus kogukonnas. PowerUp’i siht ei olnud olla programm või sündmus, vaid pigem liikumine. See algas videokogunemistena rütmiga kord kuus, et 

  • oma värskeid ideid ja edulugusid jagades inspireerida ja motiveerida osalejaid teenimistööle,
  • varustada vahendite, tööriistade ja teabega, mis aitaks tudengeil toime tulla nii ühiskondlikul, vaimsel kui ka vaimulikul tasandil,
  • aidata kaasa muutustele, leides praktilisi viise oma oskuste ja teabe jagamiseks teistega, nii et igaühest võiks alata muutus.

Tänaseks on inimesed selle liikumisega kaasa tulnud – sõna levides on PowerUp’iga liitunud aina uusi osalejaid. 2019. ja 2020. aasta teemakäsitlustega saab end tagantjärele kurssi viia ning tutvuda 2021. aasta teemadega.

PowerUp täieneb tänavu webinaride ja taskuhäälingutega – igas kuus tuleb lisa. Seega, kui sa soovid olla osa muutustest Euroopas, registreeri end regulaarsesse meililisti, vaata juba üles laetud videoid ning liitu järgmise videokoosolekuga, mis toimub 10. märtsil.

Lähemat infot leiad PowerUpi Facebookist ja Instagramist, palju head materjali on YouTube'is

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat