Alanud on vastuvõtt religioonibakalaureuse õppekavale

Avaldatud 29.4.2021

Bakalaureuse õppeprogramm religiooni erialal alustab Balti unioonis 2021. aasta septembris ehk vaid nelja kuu pärast. Selle programmi lõpetajad saavad Andrewsi ülikooli diplomi, mille baasilt võib edasi õppida nii Baltikumis kui ka mujal maailmas. Kuid samavõrra oluline on see, et programm pakub võimalust omandada praktilisi teadmisi Jumala Sõna ja koguduse missiooni kohta. See teadmistepagas on rikkuseks igas paigas ja igasugustes oludes.

Vastuvõtu esimene etapp on praeguseks avatud: kõik soovijad võivad täita avalduse, lisada sellele varasemat haridusteed tõendavad dokumendid ja paluda oma pastorilt soovituskiri. Vastuvõtt on avatud kuni 1. juunini, pärast seda otsustab Eesti liidu juhtkond tudengite sponsorluse üle. Seejärel liigutakse edasi vastuvõtu järgmise etapi juurde. 

Kas oled otsustanud õppima tulla? Mine veebilehele www.sda.ee/ba.

On sul küsimusi? Palveta ning küsi head nõu oma pastorilt või programmi koordinaatorilt (inga.slakota@bauc.lv, Whatsapp +371 29884712).

Kas kuuled võimalusest esimest korda? Tutvu infoga aadressil www.bauc.lv, Facebooki lehel “BAUC Higher Education in Bible and Ministry” või loe varasemaid artikleid õppeprogrammi kohta lehelt www.advent.ee.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat