Kirjastuselt IVA uus raamat: Mark Finley "Kolm kosmilist sõnumit praeguseks ajaks"

Avaldatud 13.7.2021

Koguduse kirjastuselt IVA on ilmunud uus raamat, seitsmenda päeva adventistist evangelisti Mark Finley „Kolm kosmilist sõnumit praeguseks ajaks“.

Kirjastuse juht Jaanus-Janari Kogerman sõnas, et esialgu oli see mõeldud tänavuseks misjoniraamatuks, ent selle raamatuga tööd tehes sai selgeks, et pigem on raamatu sihtgrupiks inimene, kes on Piibliga juba varemalt kokku puutunud ja kellele see raamat on väga hea meeldetuletus- ja õppematerjal. „Mark Finley kirjutab kaasahaaravalt, eriti teemadest, mis on talle südamelähedased,“ ütles Jaanus-Janari. „Üks tema südamelähedane teema on kõik see, mis puudutab Kristuse ohvrit ja Tema tööd meie heaks ja meie jaoks.“

Raamatu tõlkis inglise keelest eesti keelde Ellen Suits ja toimetas Edna Tuvi. Edna ütles raamatu sisu kirjeldades, et raamat on kirjutatud selleks, et lõpuaeg ei oleks mitte hirmutav, vaid et see oleks rõõmustav ja julgustav. „See raamat julgustab, et Jeesus kannab oma rahva läbi. Ei ole vaja muretseda, mis kõik võib tulla, me ei ole kunagi üksi,“ sõnas Edna. „Üksiolemine, näiteks Jaakobi ahastuse ajast rääkides, on meie varasemas teoloogias väga olemas, aga ahastuses üksiolemist selles raamatus ei ole. Sõltumata meie tunnetest on Jeesus alati kursis ja kohal.“ Edna võttis raamatu sõnumi kokku tõdemusega „Kui sa oled Jeesuse poolel, siis ei ole vaja lõpukohut karta“.

„Kolm kosmilist sõnumit praeguseks ajaks“ maksab 6 eurot. Raamatut saab osta kohaliku koguduse raamatuletist ja peagi ka e-poest.  

Jaanus-Janari sõnas misjoniraamatutest rääkides, et koguduse peakonverents on järgmise aasta misjoniraamatuks valinud Clifford Goldsteini kolme ingli kuulutuse teemalise raamatu, mis on mõeldud inimesele, kel ei ole Piibliga varasemast suurt kokkupuudet.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat