Uus raamat kõrvutab Piibli ja meie igapäevaelu lahingud

Avaldatud 30.4.2024

Valmis on saanud uus raamat, mis kannab pealkirja „Lahing on Jumala käes" ja mille autor on Elizabeth Viera Talbot. Talbot on meile tuntud ka hommikvalveraamatu „Jeesus võidab!" autorina.

Jagamisraamatu formaadis raamat peatub Piibli kaheteistkümnel lahingul ja seob need erinevate isiklike ja tänapäevaste olukordadega, kus vajame eriliselt Issanda abi ja teadmist, et Tema tõepoolest võitleb mitte ainult koos meiega, vaid ka meie eest. 

Kirjastustöö juht Jaanus-Janari Kogerman sõnas, et seda raamatut on kasutatud eelmisel aastal erinevates maailma paikades ka misjoniraamatuna. 

Raamatus on 120 lehekülge ning see maksab kolm eurot, misjonihind on kaks eurot. „Misjonihinda rakendatakse ka erinevatel suurematel jagamisprojektidel, sellest tuleb tellimisel teada anda,“ sõnas Jaanus-Janari.

Raamatu tagakaane tekst

Ükski inimelu ei ole vaba ebaõnnestumistest. Alates hetkest, mil sünnime siia planeedile, seisame silmitsi sisemiste ja väliste väljakutsetega meie eksistentsile. Me õpime põgenema või võitlema. Me püüame toime tulla, kogedes erinevas proportsioonis võite ja kaotusi, kuid me kõik võitleme. Kuidas me saame olla võidukad? Kas meil on selleks üldse vahendeid? Võib-olla on sulle öeldud, et kõik ressursid, mida vajad võitudeks, asuvad sinu sees. See ei ole nii. Raamat, mida käes hoiad, sisaldab ehk kõige võimsamat arusaama, et astuda vastu elu püsivatele traumadele - sa ei pea üksi võitlema.

Nendel lehekülgedel leiad kindlaid tõendeid Piiblist selle kohta, et usu tee on palju enamat kui toimetulekumehhanism. Vana Testamendi konfliktide lood näitavad selgelt, et Jumal on valmis ja võimeline võitlema sinu eest sinu lahingutes mõistmise, kindlustunde ja tajumise eest ning heidutuse, hirmu ja jõuetuse vastu. See on tõeline. Piibli Jumalal on teile sõnum.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat