Õunakohvikute päev Kuressaares

Avaldatud 14.9.2021, autor Elna Mitt

Kuressaare kogudus otsustas ka sel aastal osaleda Kuressaare õunakohvikute päeval, mis oli pühapäeval, 12. septembril.

Palved ja ettevalmistused algasid juba varakult ja Kuresaarde oli oodata ka abilisi ja vaatamata mõningatele takistustele kujunes päev tänu Jumalale eriliseks õnnistuseks meile kõigile.

Lidia meisterdas köögis hoolega kooke ja valmistas smuutit, nautides ise seda tegevust. Meie uued noored keerutasid Krõõda juhendamisel lastele suhkruvatti. Lapsed said mullinurgas puhuda koos Krõõdaga suuri ja väiksemaid seebimulle – see valmistas neile rõõmu. 

Meeri ja Kevin kosutasid külastajate hinge elava muusikaga. Oli näha, et paljud jäid veel lauda istuma, et nende laule kuulata.

Virve oli raamatulaua juures ja tutvustas huvilistele raamatuid ning jagas väikseid brošüüre Jeesusest. Avo oli ka tubli abiline kõikjal, vahepeal tegi ta pilte ja käis külastamas teisi kogukonna kohvikuid.

Küsisin Meerilt ja Kevinilt, mis mulje neile kohvikutepäevast jäi. Meeri: „Ilm on hea. Arvestades sellega, mida me kartsime, läks väga hästi. Inimesed on toredad. Söök on väga maitsev ja tore on näha kogudust koos tegutsemas."

Kes toitu koju kaasa ostis, võis leida karbikaanelt kleepsu motoga. „Maitske ja vaadake, et Issand on hea!“ Psalm 34:9 See moto toimis ka meie eesmärgi juures suurepäraselt. Kõik sujus tänu Jumala juhtimisele rahulikult. Nii hea on koos kogudusega Jumala meeleheaks töötada!

Kui lõpetasime, tundsime kõik tõelist tänutunnet ja rahulolu. Kiitsime ja tänasime Jumalat koos palves olles.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat