Augusti alguses toimus Kuressaare koguduse lastelaager

Avaldatud 10.8.2022, autor Virve Toom

Augusti esimestel päevadel, 1.–3. augustil said Kuressaare adventkoguduse lapsed kokku Laugu metsavahimajas. Ööbiti telkides – õue peal oli kokku kaheksa telki, lapsi osales 14, vanuses 4–12, lisaks neile kuus täiskasvanut.

Laagri teemaks oli vesi. Õhtuti ja hommikuti arutasime vee vajalikkusest inimese elus. Alustasime loeteluga, milliseid erinevaid vesi me planeedil teame, näiteks merevesi, allika- ja põhjavesi, vihmavesi jne ja siis lugesime Piiblist loomisloost, kuidas Jumal maad luues korraldas veed kõik oma paika, et meil oleks eluks vajalikud tingimused. Edasi arutlesime inimese keha veevajadusest ja uurisime mitmeid lugusid Piiblist, mil Jumal hoolitses inimeste joogi ja söögi eest.

Viimasel päeval arutasime, mida tähendab Jeesuse lubadus: mina annan teile elavat vett. Leidsime, et Jumal hoolitseb mitte ainult, et meil oleks juua ja me saaksime pesta, vaid et meil oleksid ka teadmised, kuidas Jumalat usaldades parimaid valikuid teha, olla rõõmsad ja leida südamerahu ning oleksime teadlikud võimalusest asuda elama uueks loodud maale.

Kõik lapsed said kingituseks veepudeli.

Lisaks kõigile muudele tegevustele ka meisterdasime ja toimusid töötoad. Üks tore tegemine oli, kui õppisime esmaabi ABCd. Kõik lapsed said sidemed ja oli võimalus vastamisi „vigastuste“ sidumist harjutada. Jätkus aega ka lihtsalt mängimiseks ja meres ujumiseks. Loomulikult tegime ka lõket ja laulsime.

Tore oli kuulda, et nii mõnigi arutles juba järgmiste laagrite ja muude kokkusaamiste teemal. See on märk sellest, et jätkame.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat