Uus eestikeelne veebileht neile, kes otsivad piibellikke vastuseid

Avaldatud 8.11.2021

Veebileht bibleinfo.com on osaks adventkoguduse „Prohvetikuulutuse hääle“ meediatööst, mis pakub erinevates keeltes lugemiseks lühikesi artikleid erinevatel Piibli teemadel. See keskkond on ennekõike mõeldud inimestele, kes otsivad erinevate arvamuste ja uskumuste rägastikus Piibli selget häält ning keda huvitavad teemad, mis on seotud usu, teoloogia ja praktilise kristliku eluviisiga. Artiklite omapäraks on see, et need koosnevad suuremalt jaolt piiblitekstidest ehk nad lasevad Piiblil endal vastuseid ja lahendusi pakkuda. Lisaks on bibleinfo.com veebilehel võimalik oma küsimusi ning eestpalvesoove esitada. Samuti saab sellelt veebilehelt lihtsa vaevaga kogudus.net lehele, kus on olemas 12-osaline Piibli ja kristliku elu põhiteemasid käsitlev kursus „Usk ja elu“.

Kui valida bibleinfo.com lehel keeleks eesti keel, siis leiab sealt lugemiseks umbes 50 eestikeelset artiklit. Nii, kuidas vabatahtlikud tõlkijad jõuavad, suureneb eestikeelsete artiklite hulk pidevalt. Koguduste liidu meediatöö meeskonna liige Mervi Kalmus kutsub üles: „Soovitan koguduseliikmetel neid artikleid lugeda, kui keegi küsib teilt mõne konkreetse Piibli teema kohta ja te soovite kiiresti leida seda teemat käsitlevaid piiblitekste. Samuti kutsun üles seda veebilehte sotsiaalmeedias jagama – nii jõuab info paremini nende inimesteni, kes tõesti oma elus paremat teed ning tõde otsivad.“

Suur tänu kõigile, kes on ingliskeelseid artikleid eesti keelde tõlkinud. Kui keegi, kellel on hea inglise ja eesti keele oskus, soovib tõlkimisprojektiga veel liituda, võib endast märku anda Mervile aadressil mervi.kalmus@advent.ee.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat