Hommikvalveraamat 2022: „Jeesus võidab!“

Avaldatud 14.12.2021

Kui tänavuse hommikvalveraamatu tekstid keskendusid Pühale Vaimule, siis uue aasta raamat kannab pealkirja „Jeesus võidab!“ ning fookus on Jeesuse elul ja tegevusel meie heaks. „Seekordne raamat on Jeesusest, kes võidab, kes on juba ristil võidu saavutanud. Hommikvalve keskendub neljale evangeeliumile ja Apostlite tegude raamatule ning mõnele lõigule Ilmutusraamatust,“ rääkis koguduste liidu kirjastustöö juht Jaanus-Janari Kogerman. „Igas kuus on oma teema, näiteks on tekstid Jeesuse armastusest, hoolitsemisest, juhtimisest, halastusest, tõotustest, ülistamisest ning ligiolust,“ lisas Jaanus-Janari.

„Jeesus võidab!“ oli tänavu hommikvalveraamat Ameerika Ühendriikides. Raamatu autor Elizabeth Viera Talbot on Jaanus-Janari sõnul Eesti pastoritele tuttav aastatetaguselt Euroopa pastorite konverentsilt, kus ta oli üks kõnelejaid. Talbot on sündinud Argentiinas misjonäride peres. Praegu elab ta USAs, ta on kirjutanud mitu raamatut ning ta on teleprogrammi „Jeesus101“ kõneleja.

Hommikvalveraamatu tõlkis eesti keelde Ellen Suits, kujundas Kaile Tuvi, kaanepildi joonistas originaali järgi ümber Ruslan Karlov. Hommikvalveraamatut saab osta kohalikest kogudustest üle Eesti ja e-poest, raamat jõuab kogudustesse uue aasta hakul. Raamatu hind on 19 eurot, praeguse e-poe allahindluse ajal on selle hind aasta lõpuni 17,1 eurot.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat