Trans-Euroopa aastakoosolekul valiti uusi tööharujuhte

Avaldatud 21.11.2022, allikas TEDNews

Tarns-Euroopa divisjoni (TED) nõukogu liikmed said aastakoosolekul kokku Montenegros. Olulise päevakorrapunktina täiendati divisjoni meeskonda uue liikmetega. Valimised toimusid 17. novembril. 

Candy Laysoni nimetati laekuri asetäitjaks ja dr Kayle De Waal haridusjuhiks. Candy Layson, kes on praegu Lõuna-Inglismaa koguduste liidu (SEC) laekur, on esimene naine, kes seda ametit SECis täidab. Layson toob TEDi laekurimeeskonda raamatupidamiskogemuse nii koguduses kui ka kodanikuühiskonnas.

TEDi laekur Nenad Jepuranović ootab Candy liitumist meeskonnaga. „Tervitan Candyt TEDi meeskonnas ja tean, et ta pakub suurepärast teenust ja toob lisaväärtust kogudusele."

Praegu TEDi jüngerluse koordinaatorina töötav dr Kayle De Waal võtab üle haridusjuhi ja Piibli kaugõppe koordinaatori rolli. Nagu teatati De Waali ametisse nimetamisel TEDis juulis 2021, on tal doktorikraad Uue Testamendi alal Aucklandi ülikoolist. Tema laialdased kogemused pastoraalse, evangeelse mentorluse ning akadeemilise ja teadustöö juhtimise alal annavad uueks ametikohaks tugeva tausta.

Ian Sweeney, kes praegu töötab TEDi avalikkussuhete juhina, toob sellesse täiendavasse rolli enam kui kümneaastase teenistuse usuvabaduse valdkonnas, eelkõige oma ametiajal Briti koguduste liidu esimehena ja enne seda Põhja-Inglismaa konverentsi presidendina.

„Avalikud suhted on väga oluline osa usuvabadusest. Ma usun, et avalikud suhted on seotud erinevate usujuhtidega viisil, mis annab meile võimaluse tunnistada," ütles pastor Sweeney oma ametisse nimetamise puhul. „Mul on olnud võimalus jagada adventismi ortodokssete juutide, roomakatoliiklaste ja evangeelsete usklikega, see on olnud kaasav õhkkond. Ärgem kartkem teistest usunditest ja konfessioonidest inimesi, tegelegem, sõbrustagem ja armastagem!"

Lisaks oma rollile meedia- ja kommunikatsioonidirektori asetäitjana asub Vanesa Pizzuto tööle kirjastusosakonna koordinaatorina. Pizzuto toob sellesse rolli kogemuse tõlkija ja reklaamikirjutajana mitmes kirjastuses. Ta on kogenud autor, kes on kirjutanud „No Fears No Chains“, „2022 Women's Devotional“, „Amancay", kakskeelse (hispaania/inglise) lastelugude sarja ja arvukalt artikleid.

Hiljuti Ellen G. White'i uurimiskeskuse direktoriks ja Newboldi kõrgkooli osalise tööajaga õppejõuks nimetatud pastor Rory Mendez on prohvetluse vaimu koordinaator. „Iga kutse teenistusse on partnerlus Jumalaga ja sellisena prestiižne. Kuid samas teeb see mind sügavalt alandlikuks," ütles Mendez. „Minu eesmärk on innustada liikmeid arendama Ellen White'i elu ja teenistuse tervislikku eluviisi, olema sügavalt tänulik selle eest, kuidas Jumal on töötanud minevikus ja jätkab tööd ka praegu."

TEDi esimees Daniel Duda ütles valimistele mõeldes: „Ma ootan huviga koostööd selle suurepärase meeskonnaga, et teenida, koolitada ja inspireerida liikmeid, keda me teenime – nagu on meie kutsumus."

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat