Viljandi kogudus kutsus aastapäeva raames piibliviktoriinile ja võrkpalli mängima

Avaldatud 28.2.2023, autor Aiki Pärna

26. veebruaril oli Tääksis Viljandi adventkoguduse 115. aastapäeva raames sportlik pühapäev Viljandi kogudusega. Päeva eesmärk oli tähistada oma koguduse aastapäeva erinevate sündmuste ja tegevustega aasta jooksul, mitte ainult ühekordselt pidulikule jumalateenistusel kogunedes.

Sportlikku pühapäeva oli planeeritud kaks erinevat spordiala: esmalt võeti mõõtu mõttespordis, mille jaoks oli vaja uurida Johannese evangeeliumi esimest kaheksat peatükki. Jaanus-Janari Kogerman oli koostanud 25 küsimust, millele vastamiseks ei piisanudki ainult etteantud materjalist, vaid viktoriin nõudis ka päevapoliitilise olukorra süvaanalüüsi. Järgmiseks piibliteemaliseks viktoriiniks said kõik kaasa hea vihje: „Väga sageli on õigeks vastuseks Jeesus.” Osalejaid oli kogunenud ligi 80 ning neist moodustus 7 erinevat meeskonda.

Viktoriini järel panid oma füüsilised võimed proovile 6 meeskonda võrkpalliplatsil ja ülejäänud vaprad tegelesid platsi ääres häälepaelte testimisega. Hea sooritus tuli mõlemalt poolt. Üritusel osalejate tagasiside oli väga positiivne. Õhku jäid mõtted: tore oli jälle erinevate inimestega üle Eesti kohtuda, vahva, et te midagi sellist korraldasite, tuleksime teinegi kord, toit oli maitsev. Tänu Taevaisale õnnistatud kohtumiste ja aktiivsete tegijate ja osalejate eest.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat