Trans-Euroopa divisjoni misjoniväärtused

Avaldatud 13.4.2023, allikas TEDNews

2022. aasta novembris toimunud Trans-Euroopa divisjoni (TED) aastakoosolekul hääletas nõukogu selle üle, et keskenduda aastatel 2023–2025 kolmele strateegilisele misjoonieesmärgile. Divisjoni kommunikatsiooni meediaväljaanne tedNEWS selgitab, mis on selle fookuse keskmes ja missugune on selle mõju koguduse elule ja tunnistusele. Uudises viidatud videotes jagab selgitusi divisjoni esimees Daniel Duda. Videod on ingliskeelsed.

Jagada armastust 

„Sa ei saa tegeleda misjonitööga, kui sa ei ole saanud armastust. Johannes ütleb: „Me armastame, sest Tema on meid armastanud..."  „Kui ma tahan armastada mõnda inimest, kellega mul on lähedane suhe, pean mõistma, kust ta pärit on, kuidas ta toimib."

Vaata Daniel Duda selgitust esimese punkti kohta.

Rohkem infot selle misjonifookuse kohta saab siit.

Kasvatada koos igas vanuses eluaegseid jüngreid

„Jüngerluskultuuri ülesehitamise hooletusse jätmisega näitame, et usume kuidagi varjatud viisil päästesse, tunnistades õigeid õpetusi... Kui arendate inimestega suhteid ja nad julgevad kirikusse tulla; kui loote turvalise keskkonna, kus nad saavad uurida kristluse väiteid ja kui nad lõpuks otsustavad anda oma elu Kristusele, siis mis saab sealt edasi?

Selles vestluses uuritakse TED-i teist missioonieesmärki.

Rohkem infot jüngerluskultuuri ülesehitamise kohta saab siit.

Paljundada usukogukondi

Nii selles vestluses kui ka sellega kaasnevas artiklis selgitavad Daniel Duda ja Anthony Wagener Smith (TEDi misjoonijuht), et kogudus peab eesmärgipäraselt väljapoole vaatama, laiendama armastust kaugemale. See on evangeeliumi kutse, mis nõuab ohvreid ja viib meid oma mugavustsoonist välja. Mille poolest erineb koguduse rajamine kloonimisest ja paljundamisest?

Selles vestluses Daniel Dudaga uuritakse TED-i kolmandat missioonieesmärki.

Rohkem infot selle misjonifookuse kohta saab siit.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat