Tokyos avati esimene mõjukeskus

Avaldatud 23.11.2023, allikas Adventist News Network

Jaapanis avas uksed Yanagi kogukonnakeskus, adventistide esimene mõjukeskus Jaapanis. Keskus asub Tokyos Nakanos, mis on tuntud oma anime- ja mangapoodide poolest, kuid pakub palju enamat. Keskuse missioon on pakkuda sõbralikku ruumi noortele koguduserajajatele ja olla õnnistuseks kogukonnale. Keskus soovib luua suhteid ja olla avatud kogukonnale, samuti on sihiks seatud vaimse, sotsiaalse ja vaimse tervise edendamine.

Urban Center of Influence (UCI) on osa projektist Mission Unusual Tokyo, mis on peakonverentsi, Põhja-Aasia ja Vaikse ookeani divisjoni ning Jaapani koguduste liidu ühine algatus, mille eesmärk on edendada koguduste rajamise liikumist Tokyos.

UCI asub Nakano Broadway lähedal, mis on Tokyo subkultuuride sõlmpunkt – see on strateegiline koht ning keskuse eesmärk on edendada koguduste rajamist. See strateegia hõlmab koguduste asutamise residentuuri, juhendamist asutajatele ja uute vahendite loomist, et aidata jaapanlastel luua kontakte oma mittekristlastest sõpradega.

Üks väljakutse, millega Jaapanis silmitsi seisab, on mittekristlaste soovimatus tulla kristlikele jumalateenistustele ja kirikusse. UCI asub kahe metroojaama läheduses, selle külalislahke ja neutraalne õhkkond annab koguduserajajatele võimaluse kutsuda mittekristlikke sõpru jumalateenistusele, piiblitundi, seltskondlikele üritustele ja piirkondlikele kogukonnaüritustele. Nädala sees pakub UCI selliseid tegevusi nagu inglise keele vestlusklubid, vaimse tervise õpitoad, juhtimiskoolitused, mänguõhtud, filmiõhtud, toiduvalmistamise kursused ja palju muud.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat