Veebiajakiri meieaeg.advent.ee on lugemiseks valmis

Avaldatud 5.2.2024

2023. aasta mais kiitis liidu nõukogu heaks Meie Aja toimetuse ettepaneku viia ajakiri alates 2024. aastast veebi. Nüüd on ajakiri aadressil meieaeg.advent.ee lugemiseks valmis.

Alates sellest aastast ilmub ajakirja materjal esmalt internetis ja seejärel paberil. Veebiajakiri on mõeldud kõigile neile, kes eelistavad lugeda telefonist või arvutist, internetis on väga hõlbus tekste ka jagada. Paberajakiri on mõeldud kõigile neile, kes soovivad ajakirja lugeda paberkandjal. Veebiajakirjas ilmuvad artiklid mõnepäevase intervalliga, mitte korraga ühel päeval. Veebiajakiri on kõigile lugejatele tasuta. Paberajakiri, mis on nüüdsest värviline, ilmub viis korda aastas: märtsis, mais, juulis, oktoobris ja detsembris ning aastatellimus maksab 25 eurot. Lõviosa artikleid veebi- ja paberajakirja vahel kattuvad, kuid näiteks lastele mõeldud Silmatera jääb esialgu üksnes paberajakirja. 

Kuna ajakiri ilmub nüüd harvemini, on üks number ka mahukam ning ajakirjas on palju uusi rubriike. Esimene värvitrükis paberajakiri Meie Aeg jõuab kogudustesse hingamispäevaks, 16. märtsiks. Ajakirja saab tellida siin.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat