Noorte nädalavahetuse teema oli vabadus

Avaldatud 4.3.2024

Veebruari viimasel nädalavahetusel, 23.–25. veebruaril oli Tallinnas Terve Elu Keskuses järjekordne noorte nädalavahetuse – tava, mille kutsus ellu eelmine noortejuht Krõõt Lõbus ja millesse uus noortejuht Ivo Käsk sai nüüd võimaluse sisse elada. Seekordse noorte nädalavahetuse teema oli vabadus.

„See oli noortejuhina, jah, minu esimene ettevõtmine,“ ütles Ivo ja kirjeldas, et veedeti toredasti koos aega. Reede õhtul söödi koos õhtust, mängiti lauamänge ja peitust. Laupäeva hommikul alustati päeva varakult, kuna mindi Toompeale Pika Hermanni torni juurde vabariigi aastapäeva auks lipu heiskamisele. Pärast seda oli piiblitund ja noored osalesid Kompassi koguduse jumalateenistusel. Pärastlõunal arutati veel koos Piibli üle ning õhtul käidi saunas. Pühapäeval käidi vabariigi aastapäeva tähistamise tuules koos Vabamus ja KGB kongides.

Ivo rääkis, et enamus seekord osalenud noori oli Tallinnast ja seltskond kujunes mehiseks. Rõõmu valmistas see, et kokkusaamisel osales noori, kel ei ole kogudusega varasemat pikemat kokkupuudet.

Järgmine noorte nädalavahetus on 24.–26. mail. Praegu ei ole teema ega koht veel teada, see selgub aja jooksul.  

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat