Tallinna III kogudus võttis osa Süüria lastele suunatud abiprojektist

Avaldatud 2.10.2013, autor Lina Sommer

Septembris võttis seitsmenda päeva adventistide Tallinna III kogudus osa abiprojektist, kus kristlased ja moslemid ületasid kultuurilised ja religioossed erimeelsused ning ühendasid käed, et aidata Süüria põgenikke.

Seda kajastati meedias, erinevates ajakirjades ja ajalehtedes kui ka Facebook’s ja help.ee`s. Jumal õnnistas kogudust ning nädalaga koguti umbes 15 suurt sajaliitrilist musta kotti nii laste- kui ka täiskasvanute õue- ja tavariietega, jalanõudega ja aksessuaaridega (mütsid, sallid, kindad jne). Eriline tähelepanu oli pööratud sellele, et asjad oleksid kvaliteetsed ja puhtad, mille üle ka endal hea meel oleks. Laste jaoks toodi ka pehmeid ja muid mänguasju ning osteti juurde ka värvipliiatseid ja -raamatuid, et kodu ja vanemateta jäänud ning vigastatud lapsi natukenegi rõõmsamks teha ja aidata nende mõtteid mujale viia.

Abi oli korjatud ja sorteeritud neljapäevaks, 26. septembriks ja sama päeva õhtul sai kõik üle antud Süüria sõjapõgenike abiprojekti korraldajale Jaana Aishah Aranile, kes sõitis vabatahtlikuna kogutud abiga Türki.

PS Help.ee lehel on palju erinevaid abiprojekte. Kutsun ka teid üles Jumala nime kiitma ja kõiki seitsmenda päeva adventiste abiprojektidest osa võtma! Jumal õnnistagu meid kõiki, et näeksime teiste inimeste vajadusi! 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat