Trans-Euroopa divisjonile valiti uus president

Avaldatud 27.6.2014, allikas Meie Aeg

12. veebruaril teatas Trans-Euroopa divisjoni (TED) president uniooni presidentidele ja divisjoni ametnikele, et ta plaanib käesoleva aasta 31. juuli seisuga emerituuri siirduda. Täna, 27. juunil valiti divisjoni uueks presidendiks senine presidendi asetäitja Raafat Kamal.  

Veebruaris ütles Wiklander: "Ma olen nautinud oma tööd ja kõiki neid tutvusi, mis mul on divisjoni erinevates kohtades on tekkinud. Ma loobun sellest tööst suure tänulikkusega Jumala ja kolleegide ees. Ma jään igatsema osadust ja sõpruskonda meie kontoris – ma usun, et meil on siin väga ainulaadne ja hinnaline õhkkond. Õnnistagu Jumal teid kõiki ja oma tööd siin maailmanurgas,“ ütles dr Wiklander.

Wiklander otsustas divisjoni presidendi ametist loobuda aasta enne korralisi valimisi peakonverentsi sessioonil oma kõrge ea ja soovi tõttu elada lähemal lastele, lastelastele ja abikaasale, kes elavad Wiklanderi kodumaal Rootsis.

Raafat Kamal on töötanud koguduses erinevatel ametikohtadel: ta on olnud Suurbritannia ADRA juht (aastail 2000–2005) ja TEDi ADRA juht (aastail 2005–2007). Alates 2007. aastast on ta töötanud divisjonis nii avalike suhete ja ususvabduse osakonna juhi, adventmisjoni juhi kui divisjoni aseesimehena. Enne koguduse heaks töötamist töötas Kamal kooliõpetajana. Kamal on  õppinud Andrewsi ülikoolis, kust tal on süstemaatilise teoloogia magistrikraad, Kamal on veel õppinud islamifilosoofiat ja hariduskorraldust.  

Jaga Facebookis
Vaata lisaks
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat