Piiblikooli neljas kokkusaamine on 5. ja 6. detsembril Põltsamaal

Avaldatud 15.11.2015

 Piiblikool on hoogsalt käima läinud ja praeguseks on seljataga kolm esimest seminari. Oleme kokku saanud Riias, Tartus ja Tallinnas ning uusi teadmisi, värsket inspiratsiooni ja toredaid kohtumisi on olnud küllaga. Kuna huvi piiblikooli vastu on olnud eeldatust palju suurem, siis kolime „sessidele” registreerimise ja toiduraha maksmise registreeri.advent.ee-sse ja püüame hoolitseda ka selle eest, et advent.ee lehel oleks olemas info selle kohta, mis ja millal toimub. Nõnda on lihtsam nii korraldajatele kui ka tulijatele.

Järgmine, järjekorras juba neljas piiblikooli kokkusaamine toimub 5. ja 6. detsembril Põltsamaa kirikus. Sellel korral tegeleme praktilise jutlustamise teemaga. Räägime jutluse põhimõtetest ja ülesehitusest, kõnnime sammhaaval läbi jutluse ettevalmistuse ja kirjutamise protsessi ning vaatame jutluseid, mida üheskoos analüüsida ja hinnata.

Põltsamaale on oodatud kõik, kes juba praegu aktiivselt jutlustamisega tegelevad ja tahaksid sellega veel enam süvitsi minna, kui ka need, kes koguvad veel julgust ja teadmisi, et sellega algust teha. Vajadus selle järele, et Jumala Sõna saaks hästi ja selgelt inimesteni toodud, on olemas kõikides kogudustes.

Sellest korrast on piiblikoolis üks tore uuendus – nimelt kutsume osalema ka kõiki teismelisi ja noori, kellele pakutakse paralleelselt tavapärase seminariga omaette seminari, kus käsitletakse samuti jutlustamise teemat, aga veidi lihtsamas ja lühemas vormis. Liidu noorteosakond on selles osas oma õla alla pannud, nii et seminarile on tõesti oodatud nii noored kui ka vanemad inimesed.

Seminari esialgne kava on selline:

 

Laupäev

10:00-12:30 - jumalateenistus

13:00-14:00 - lõunasöök

14:00-16:00 - 1. seminar

16:30-18:30 - 2. seminar

19:00 - õhtusöök ja vaba aeg

 

Pühapäev

8:15 - hommikusöök

9:00-12:00 - 3. seminar

12:00 – lõpetamine

 

Toidurahaks on jällegi 5 eurot – seda saab maksta registreeri.advent.ee-s. Ööbimine toimub ühiselt ja vanakooli stiilis ehk madratsi ja magamiskotiga või, kellel soovi, siis mõnes kohalikus külalistemajas (tasub vaadata Carl Schmidti Maja – http://www.csmaja.eu/ või Heleni Maja – http://www.helenimaja.ee/Heleni_maja_kulalistemaja_1.htm, nende hinnad on võrdlemisi taskukohased).

Kohtumiseni Põltsamaal!

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat