Ehitusfondi annetus 30.01: Ostame Haapsalu kirikusse uued toolid

Avaldatud 22.1.2016

Head usukaaslased. Järgmisel hingamispäeval, 30. jaanuaril kogutakse Eesti adventkogudustes taas annetus Eesti Liidu ehitusfondi. Kuigi ehitusfondi nimi vihjab, et neid vahendeid kasutatakse eelkõige uute hoonete ehitamiseks, on selle peamiseks otstarbeks meie olemasolevate hoonete remont ja renoveerimine ning ka vajaliku sisustuse soetamine.

Sel sügisel möödub Haapsalu kirikuhoone avamisest 15 aastat ja kasutatud toolid, mis tollal hangiti, on tänaseks pea täielikult amortiseerunud ning vajavad kiiret väljavahetamist. Selle aja jooksul on kirikus ka mitmeid üle-eestilisi ettevõtmisi ning kogudus on alati olnud meeldivaks võõrustajaks.

Tänaseni on Haapsalu kogudus oma jõududega lagunevaid toole remontinud, asendanud kulunud katteriiet ja kogunud vahendeid uute toolide soetamiseks, kuid nüüd saame oma osa anda kõik ühiselt.

Kogu kirikusaali toolide (neid on ligi 150) väljavahetamine läheb maksma umbes 11 000 eurot ning seetõttu otsustas Liidu nõukogu suunata 30. jaanuaril kogutava raha just Haapsalu kirikuhoone toolide väljavahetamiseks.

Oma annetuse saab teha ka toeta.advent.ee veebikeskkonnas, sealt leiab ka pilte ja lisainformatsiooni.

Head õed ja vennad, soetame ühiselt Haapsalu kirikusaali uued toolid, et see hoone võiks olla meeldivaks kohaks nii omadele kui külalistele.


PS! Ehitusfondi regulaarseks toetamiseks kutsume kõiki koguduseliikmeid üles annetama ehitusfondi 1% oma igakuisest sissetulekust. Seda annetust on eriti mugav teha koos kümnisega nii pangaülekandega kui sularahas.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat