TED palvekalender 16.-22.10.2005

Avaldatud 16.10.2005

Pastor, meil on kahju seda öelda, kuid seekord peame me hingamispäevase jumalateenistuse lõpetama kell 10:30 sest Iisraeli politsei otsib linnast lubadeta välismaalasi. Sellise telefonikõne sai üks adventpastor Tel Avivi kogudusevanemalt hingamispäeva hommikul.

On kurb, et me kaotame koguduseliikmeid mitte ärataganemise või surma tõttu vaid seepärast, et maalt saadetakse välja välismaalastest töötajaid. Kogudus mis oli kunagi tugev, rõõmus ja elav on täna vaikne, üksik ja nõrk. See on arakstegev pilt, kuid me oleme alati uskunud Jumal võib teha imesid ka sellises olukorras. Tema, kes suudab rahustada tormist merd saab muuta ka selle olukorra õnnistuseks. Nii nagu kärbitud puu võib kasvatada enesele uue võra, mis on varjuks taeva lindudele.

Iisraelis elab üle7 miljoni inimese ja seal on vähem kui 1000 Seitsmenda päeva adventkoguduse liiget. See on tohutu väljakutse igale koguduse töölisele.Et jõuda nende inimesteni, kes elavad PÜHAL maal, peab tööline olema täidetud topeltannuse Püha Vaimuga ja kogudus olema ühel meelel nii nagu ammustel päevil, kui nähti suuri tulemusi levitades sõnumit Ainsast Teest, Tõest ja Elust - Jeesusest Kristusest. Iisraeli misjonopõld suunab 13. hingamispäeva annetuse Jumala abiga 12 uue koguduse rajamiseks 2005. aastal.

Palvesoovid:
1. Et Jumal sekkuks välismaalaste maalt väljasaatmisesse.
2. Et Iisraeli misjonipõld võiks saavutada majandusliku stabiilsuse
3. Et 12 uue koguduse rajamise projekt võiks õnnestuda.

Mila Mendez

TED
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat