TED palvekalender 30.10.-05.11.2005

Avaldatud 30.10.2005

Peale Piibli ostmist tundis Maja Sosa vajadust Jumala ja elumuutuste järele. Umbes samal ajal nägi ta dokumentaalfilmi pealkirjaga „Kingsepp ja Jumal“, kus Stefani-nimeline mees tunnistas oma usku Jumalasse, rääkis Tema imelistest teedest, hingamispäevast, kui nädala seitsmendast päevast ja ainult Tema kummardamisest, nii nagu Piibel seda õpetab.

Maja plaanis külastada oma sugulasi Saksamaal ja seisis Zagrebis kirikus Jeesuse kuju ees: „Isa, palun anna mulle andeks, kui ma olen teinud valesti kujusid kummardades. Mulle õpetati, et nii peab tegema. Kui see on vale, siis näita mulle õiget teed.“ Kirikust väljudes märkas ta oma üllatuseks Stefani – meest dokumentaalfilmist. Meheni jõudes tutvustas ta ennast ja peale pisikesi kõhklusi pommitas Stefani küsimustega, millele ta ka vastused sai. Nad vahetasid telefoninumbreid ja lahkusid. Oma sugulaste juurde Saksamaale jõudes rääkis ta neile oma kohtumisest. Ka tema sugulased jagasid samu vaateid, ning Stefaniga ühendust võttes leidsid, et viimane kuulub Adventkogudusse.

Horvaatiasse tagasi pöördudes kartis Maja alguses oma ema reaktsiooni, kuid rääkis siiski neist imelistest tõdedest, mida ta oli tundma õppinud ja uskuma hakanud. Püha Vaim töötas Maja ema südames, kui Maja ütles: „Mõni võib küll seda kõike kokkusattumuseks pidada, kuid selles loos oleks liiga palju juhuseid.“ Maja ja tema ema on nüüd ristitud ja tänulikud, et Jumala plaani kohaselt ei jäeta kedagi üksi Teda otsima.

Palvesoovid:
1.Et Maja ja tema ema jääksid tugevaks oma usus.
2.Samasugust lahkust ja entusiasmi meie tunnistamisse, kui oli vend Stefanil
3.Et Horvaatias oleks jätkuvalt võimalik heade sõnumite levitamine läbi meedia.

Maja Sosa

TED
Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat