Laste- ja rajaleidjate õpetajad pidasid tulevikuplaanide suhtes aru

Avaldatud 31.3.2015, allikas Meie Aeg

Möödunud pühapäeval, 29. märtsil kogunesid lasteõpetajad ja rajaleidjate õpetajad Tartusse, et arutada kevade ja suve tööplaane ja ettevõtmisi. Seitsmenda Päeva Adventistide Koguduse Eesti Liidu lastetöö juhi Madli Vahtramäe sõnul läks tööpäev kenasti ja võrreldes sügisese nõupidamisega oli osalejaid ka rohkem.

„Seekordse kokkusaamise mõte oli arutada töö üle ja koordineerida tegevusi ja ülesandeid, nii et erinevad inimesed saaksid olla erinevatel liidu suurüritustel eestvedajaks,” ütles Madli. Lisaks sellele, et laste- ja rajaleidjate õpetajad oma tööd koos planeerisid, oli veel üks uuendus: „Iga kord, kui kokku tullakse, on nüüd ka midagi praktilist, mida õpetajad saavad oma töös kasutada. Seekord meisterdasime piiblilugude põhjal seeriapilte. See tekitas suurt elevust ja see oli vahva,” kirjeldas Madli kokkusaamise uuenduslikku poolt.

Lähim üle-eestiline lasteüritus laste laulupäev 31. mail Viljandis. Laste lauluõpetajad Helin Kalmus ja Helerin Lehtla on noodid kogudustesse juba laiali saatnud ja lapsed tuletavad meelde tuttavaid ning õpivad uusi laule. Raely Florea valmistab ette orkestri esinemist ning Rein Kalmus on kirjutanud seaded.

Nii nagu viimastel aastatel, on ka sel suvel plaanis korraldada laager nii postele (5.–9. august) kui tüdrukutele (6.–9. august). Laagri korraldajate eesotsas on endiselt vastavalt Allan Randlepp ja Annely Kaasik.

Juuli teisel nädalavahetusel on Nuustakul Viljandimaal perelaager, kus on samuti lastele tegevused ja piibliõpe plaanis.

Rajaleidjate laager on 21.–26. juulil, sel aastal peetakse laager Põltsamaal Kuuri talus ning oodatud on lapsed alates 6. eluaastast. „Kes saavad ja tahavad, on teretulnud rajaleidjate laagrisse appi. Seekord otsustasime laagrisse kutsuda lapsed alates 6. eluaastast, nemad on läbinud askeldajate programmi. Aga teretulnud ka on need lapsed, kes ei ole rajaleidmisega varem kokku puutunud. Soovime laiendada laagri sihtrühma,” selgitas Madli.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat