Adventkogudus lansseeris uue kogudust tutvustava kodulehe

Avaldatud 3.11.2015, allikas Adventist Review

Vastusena aina kasvavale huvile koguduse suhtes on Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse Põhja-Ameerika divisjon lansseerinud uue veebilehe, millel tutvustatakse kogudust neile, kes soovivad selle kohta rohkem teada saada.

Lehekülg WhoAreAdventists.org annab laiapõhjalise ülevaate koguduse ajaloost ning uskumustest, aga ka koguduse erinevatest teenimisvaldkondadest: katastroofiabi, kogukonnateenistus, uuenduslik terviseteenistus ja terviseprogrammid.

„Oleme viimaste kuude jooksul täheldanud huvi adventkoguduse loo suhtes,” ütles divisjoni president Daniel R. Jackson. „Kuna adventistid on tagasihoidlik kogukond usklikke, siis soovime teha inimestele võimaluse leida hõlpsalt infot selle kohta, mis on meie koguduse juures eriomast, ja ka selle kohta, kus me koguneme, ehk soovib keegi meid külastada.”

Avalikkuse huvi adventkoguduse vastu ärgitas USA presidendikandidaat Donald Trump, kes möödunud nädalal, pärast seda, kui oli öelnud, et on usutunnistuse poolest presbüterlane, ütles, et ei tea midagi seitsmenda päeva adventistidest, kelle hulka kuulub presidendikandidaat Ben Carson.  

CNNi klipp Trumpi ja Carsoni religioossetest vaadetest.

Jaga Facebookis
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat