Augustikuu Meie Ajas

Avaldatud 10.8.2008, allikas Meie Aeg

Juulikuu lõpus tähistasid oma 50. pulma-aastapäeva Taimi ja Jaan Ploompuu Põltsamaalt, ajakirjas pikem intervjuu tähtpäevalistega. Oma elust ja tegemistest Hispaanias pajatab Triinu Tuvi. Pererubriigis otsime vastust küsimusele, mida teha siis, kui pere teismeline ütleb, et ta ei soovi enam kirikusse tulla.

Ajamärkide rubriigis teeb Viktor Nõmmik juttu hävituse koletisest ja prohvetikuulutuste uurimise olulisusest. Kirjakoha rubriigis vaatleb Heino Lukk naiste ja meeste rolli koguduses. Aastateema rubriigis räägib Mervi Kalmis oma Norra-kogemusest Maranata ehitusmeeskonnas. Marge Randlepp kirjutab Hingamispäevakooli rubriigis Piibli lugemise ja uurimise kesksest kohast adventisti elus. Ester Lietuvietis kirjutab, et tervise puhul on väga palju kinni eluviisides.

Uues rubriigis, Epiloogis hoiatab Aino Ormus meid, et me ei uinuks oma igapäeva-idüllis, vaid ootaksime ärkvel-olekus Jeesust. Ülevaade noorte- ja seenioridelaagrist. Lastekas tuleb Haapsalust ja XT Tartust.

Augustist on Meie Ajal uued kujundajad: Kerstin ja Indrek Ploompuu. Ajakiri saab uue kuue nii seest kui väljast. Ajakirja üksiknumbri hind on 20 krooni ja on kogudustes saadaval 9. augustil.
Head lugemist!

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat