Noortel on oma Instagrami leht @SPANtotheworld

Avaldatud 7.8.2020

Noortelaagris tehti avalikuks juba kevadel loodud noorte Instagrami leht SPANtotheworld (seitsmenda päeva adventistide noored maailma). Põhjus, miks lehe avalikustamisega nii kaua aega läks, on Krõõda sõnul selles, et sooviti kokku saades läbi arutada, missuguseks selle lehe sisu peaks kujunema.

Koguduste liidu noortejuht Krõõt Lõbus rääkis, et mõte luua noortele Instragrami leht on tal olnud alates ajast, kui ta valiti noortejuhiks. „See on midagi olulist, kuna enamik infost, mida noored loevad ja tähele panevad, tuleb Instagramist. Facebook on juba vanematele, teismelised ei kasuta seda platvormi enam nii palju.“ Krõõda sõnul on kontol erinevaid eesmärke: reklaamida noorteüritusi, anda võimalus noortele jagada infot ürituste kohta, jagada julgustavaid piiblisalme ja mõtteid.

Noortelaagris tehti üleskutse, kes sooviks uue lehega seotud olla ja sellele sisu laadida. „Agnes (Rohtsalu) Tartu kogudusest otsustas, et tema võtab selle oma südameasjaks. Saime temaga hiljuti kokku ja tegime koos esimese postituse – nüüd on noorte leht avatud,“ rääkis Krõõt.

Agnes ütles, et kuuldes vajadusest abi järele, mõtles ta, et see on huvitav asi. „Olen mõelnud, mida mina võiksin koguduse heaks teha, ja see tundub põnev asi, midagi sellist, mida ma suudan oma võimetega teha.“  

Agnes rääkis, et noorte Instagrami lehele hakkab laekuma infot koguduse noorteürituste kohta, nii et kõik noored saaksid juba varakult teada, mis ees ootab ja et rohkem noori tuleks kohale. „Postitame pilte nendest üritustest, väikseid mõttesalme. Praegu on meie leht veel algusfaasis,“ ütles Agnes ja lisas, et kindlasti peaks tekkima meeskond, kes aitab lehte sisu värskena hoida. „Kui noored hakkavad meie jälgijaks, näevad nad kõiki meie toimetusi ja tegemisi ja infot selle kohta, mis tuleb. Samuti hakkame jagama infot erinevate koguduste noorte ja nende tegemiste kohta, et saaksime omavahel lähedasemaks.“

Sama mõtet – et noored saaksid omavahel lähedasemaks – rõhutas ka Krõõt. „Lehe eesmärk on toimida meie endi keskel, tuua meie koguduse noori üksteisele lähemale. Edaspidi on plaanis luua ka küsimuste aken, kuhu noored saavad oma küsimusi postitada ja vastused ilmuksid lehe story’s. Praegu on erinevaid mõtteid ja Agnes on põnevil sellega tegelema. Loodame, et sellest tuleb midagi toredat,“ rääkis Krõõt.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat