Adventhaigla Põhja-Mehhikos avas eakate hoolduskeskuse

Avaldatud 3.11.2020, allikas Adventist News Network

Mehhikos La Carlotta adventhaiglas avati hiljuti uus geriaatriakeskus. Uus keskus teenindab eakaid, kes soovivad oma tervist turgutada. Haigla ja ülikooli juhtkond avasid keskuse 15. oktoobril peetud tseremoonia käigus. See on nüüd ülikooli linnakus teine vanadele inimestele suunatud hoolduskeskus.

See, mis sai alguse õendusosakonna unistusest aastal 2006, on nüüdseks saanud reaalsuseks; uue keskuse ehistustööd algasid 2019.

„Me avasime keskuse mõttega sellest, et on selline haavatav ühiskonnakiht, kes vajab hoolt, armastust ja meie tähelepanu,“ ütles La Carlota haigla arendusjuht Nancy Castillo. Uues keskuses on üheksa voodikohta, lisaks sellele on päevateenused, loengud ja tegevused.

Ülikooli president ja haigla juht tänasid kõiki, kes on uue keskuse loomisel abiks olnud ja tänu kellele on sellise kogukonnale tarviliku keskuse loomine teoks saanud.

„Austa oma isa ja ema, et su elupäevi pikendataks,“ tsiteeris Castillo Piiblit. „See on esimene käsk, millega kaasneb tõotus ja me jätkame seda tööd – hoolitsedes oma isade ja emade eest, nagu nad oleksid meie pereliikmed. Meie institutsioonidel on selle olulise misjonitöö tegemisel suur osa.“

„Inimesed, kes soovivad keskust külastada, saavad kuulata toitumisalaseid loenguid, eneseabiesitlusi, osaleda kultuuri- ja taastusprogrammides, nad saavad osa meditsiinilisest nõustamisest ja füüsilist teraapiat, samuti vesiravi,“ rääkis Costello.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat