Norra heategevuskampaania korraldati varasemast teistsugusel moel

Avaldatud 17.11.2020, allikas TEDNews

See aasta on olnud väga eriline ning seoses eriolukorra reeglitega on otsitud uusi viise, kuidas koguda heategevusannetusi. Norra koguduse algatus „Kõik on kaasatud“ märkis üleilmse adventkoguduse palvenädala lõppu.

Adventkogudus Norras töötas koos ADRA ja Hope Channel’iga välja plaani, kuidas kutsuda kogudused kogu riigis vaatama eriprogrammi, millest sai osa otseülekande vahendusel.

„Pole kahtlust, et olime tänavu heategevusannetuste kogumise suhtes murelikud,“ sõnas ADRA Norra kommunikatsioonijuht Gry Hauge. „Tavaliselt kogume augustis ja septembris annetusi ukselt uksele käies, aga sel aastal ei saa seda kahjuks teha.“ Pandeemia ei ole siiski inimeste loovusele ja heategevusest saadud rõõmule kriipsu peale tõmmanud, ning paljud on annetanud ADRA kogumiskampaania „Hjelpeaksjon” raames.

Programm läks Mjøndaleni kirikust eetrisse laupäeval, 14. novembril, videoklippe oli Norra eri paigust, saates oli ka online-oksjon. Oksjonil müüdi maha kunstnik Anne Valen Næssi maal „Kõik on kaasatud“, loodusfotograaf Tom Schandy pilt gepardist, kokaraamatute autori Bjørn Olav Nordahl kokaraamat ning palju muud.
„Programmi eesmärk oli, et kõik oleksid kaasatud. Boonus on see, et see seob meid kogudusena kokku ajal, mil me võime tunda end isoleerituna,“ ütles adventkoguduse juht Norras Victor Marley.

ADRA Norra töötab kuues Saharast lõunasse jäävas riigis ja Myanmaris, et parandada naiste ja laste elutingimusi ning edendada kaasava hariduse ja elukestva hariduse ideed.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat