Koguduste liidu aastakoosolekust tehakse otseülekanne

Avaldatud 13.1.2022

Eeloleval nädalavahetusel, 15. ja 16. jaanuaril on seitsmenda päeva adventistide koguduste Eesti liidu aastakoosolek, kuhu on oodatud kõik koguduste liidu töötajad ja koguduste esindajatena kogudusevanemad või -juhid. Aastakoosoleku eesmärk on võtta kokku möödunud aasta tegevused ja plaanid ning vaadata koos alanud aastasse.

Aastakoosolekut saab kodus otseülekandena vaadata iga soovija. Aastakoosoleku hingamispäev algab piiblitunniga gruppides, otseülekanne algab kell 11 jumalateenistusega, kus jutlustab Balti uniooni esimees Ivo Käsk.

Kell 14.45 jätkub ülekanne intervjuudega aastakoosolekul osalejatega. Ülekanne töisemast osast algab kell 15.00, kui ülevaate möödunud aastast annab koguduste liidu esimees Andres Ploompuu. Seejärel jagunevad aastakoosolekule tulnud rühmadesse, kus koguduste liidu tööharude juhid annavad kordamööda ülevaate tehtust ja tulevikuplaanidest. Ühe grupi tegevust kantakse otse üle, nii et igale rühmale (kus on paar-kolm tööharujuhti) eraldatakse kuni 25 minutit aega. Sellele järgneb viieminutiline paus, misjärel alustab uus grupp. Otseülekandes annavad oma tegevustest ülevaate liidu peasekretär Virve Toom, laekur Jaanus-Janari Kogerman, koguduste rajamise tööharu juht Ivo Käsk, meediameeskonna juht Mervi Kalmus, tervisetöö juht Allan Randlepp, lastetöö juht Aiki Pärna ja noortetöö juht Krõõt Lõbus. Ülekanne kestab kella seitsmeni.

Koguduste liidu esimees Andres Ploompuu sõnas aastakoosoleku korraldust kommenteerides, et otseülekande kaudu saavad kõik soovijad sellest osa. „Laupäeval on meie koosoleku fookus rohkem möödunud aasta kokkuvõtmisel,“ sõnas Andres.

Pühapäev, aastakoosoleku teine päev algab palvusega, misjärel võetakse aega, et vaadata üle koguduste liidu möödunud aastal kinnitatud tööplaani täitmise edenemine. Andres: „Aluseks on tööplaani kümme eesmärki. Vaatame, kuidas oleme täitnud neid kümmet punkti ja kas oleme neis valdkondades edasi liikunud.“

Pühapäevasel koosolekul saavad oma koguduse tänavustest plaanidest ülevaate anda koguduste esindajad. „Kui me oma mõtteid ja plaane koos jagame, siis see inspireerib teisi, ehk saab keegi kuulates hea mõtte, mida mingis vallas teha,“ sõnas Andres.

Aastakoosoleku järel peab oma korralise koosoleku koguduste liidu nõukogu.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat