TikToki-vanaema on piibliõppe järgijate arvu kasvatanud pea 30 000ni

Avaldatud 2.2.2022, allikas Adventist Review

Kui 64-aastane Betilda Vázquez Quiej TikToki rakendusega tutvus, oli ta õhevil alustama oma piibliõppega. Kaheksa lapse vanaema hakkas jagama piiblisalme ja postitama iga päev julgustavaid sõnumeid.

Quieje konto kogus aina enam järgijaid – kaks aastat pärast alustamist on tal 29 700 vaatajat. Oma igapäevaste sõnumite jaoks saab ta materjali erinevatest piibliõppematerjalidest, mille seitsmenda päeva adventistide kogudus on välja andnud.

TikTok teenis palju populaarsust koroonaviiruse pandeemia ajal kaks aastat tagasi ja see oli Quiej sõnul parim aeg alustamiseks.

„Ma olin motiveeritud alustama mõnel sotsiaalmeediaplatvormil, kuna just seal veedab enamus inimesi oma aega, isegi tööaega,“ sõnas Quiej. „Telefon on inimestel kogu aeg käeulatuses ja nad võtavad aega, et sealseid videoid vaadata ja kuulata, seega sain aru, et Püha Vaim saab töötada nii audio kui video vahendusel.“

„Ühel päeval märkasin, et mul on juba üle tuhande vaataja, seega mõtlesin, et järelikult neile meeldib minu tehtu ja ma jätkasin, püüdes iga päev aina kvaliteetsemat sisu toota,“ ütles Quiej.

Oma kohalikus koguduses Guatemalas teenib Quiej kogudusevanema ja laekurina.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat