Austraalia rajaleidjad said kokku camporee'l

Avaldatud 1.2.2023, allikas Adventist Review

Rohkem kui 3000 rajaleidjat kogu Austraaliast kogunesid 3.–8. jaanuarini Austraalia koguduste uniooni (AUC)  camporee'le „Treasured" (Hinnaline). 

Klubisid tervitas avatseremoonial AUC noortejuht Jeff Parker. Viiepäevane laager oli jagatud kuueks all-laagriks, kusjuures igale sektsioonile oli määratud kaks kaplanit ja üks laagrijuht. Rajaleidjad osalesid mitmesugustes välitegevustes, mis põhinesid laagri teemal, keskendudes Maarja Magdaleenale ja sellele, kuidas ta leidis oma väärtuse Jeesuses.

Klubid kogunesid õhtuti, et kuulata kõnelejat Raul Moranit. Õhtustel jumalateenistustel näidati ka iga päeva videot ja esitati draamalavastusi.

Kogu nädala jooksul anti välja tormiilmade hoiatused, kuid ükski prognoositud tormidest ei jõudnud siiski laagripaika. „Me nägime iga päev üht ilmastikuga seotud imet teise järel, see oli inspireeriv ja me täname selle eest Jumalat," ütles AUC esimees Terry Johnson.

AUC lastetöö juht Tony Knight ja ressursside koordinaator Amanda Bews esitlesid hingamispäevase jumalateenistuse ajal „The Hunter Chronicles“ raamatusarja uusimat väljaannet. „Amanda ja minu jaoks oli tõeline maiuspala esitleda uusimat raamatut sarjast „Hunter Chronicles“, „Hunter and the High Country Heist“," ütles Knight. „Veelgi põnevam on see, et peaaegu 1000 inimest läksid uue raamatuga koju. Sellest tohutust hulgast lastest ja juhtidest, kes peatusid, et meiega vestelda, on ilmselge, et [Austraalia] lastel on suur vajadus rohkemate kodumaiste vaimulike seikluslugude järele."

Bews ütles, et hindab kõrgelt laste tagasisidet raamatute kohta. „Nädalavahetusel külastas meie väljapanekut palju rajaleidjaid, kes rääkisid, millised lood neile kõige rohkem meeldisid. Oli fantastiline võimalus nendega sarjast rääkida ja kuulda, millist mõju raamatud neile avaldavad," ütles ta.

7. jaanuaril, hingamispäeval, osalesid klubid ühistegevuses, millele järgnes viie rajaleidja ristimine, kes otsustasid oma elu Jumalale pühendada. „Me täname Püha Vaimu selle eest, et Ta inspireeris enam kui 700 ristimisotsust, mis teeb sellest parima evangelisatsioonikampaania Austraalias!" ütles Johnson. 

„Rajaleidjate laagrid on olulised mäluüritused, mis mõjutavad rajaleidjate elu," lisas Parker. „Neist saavad noorte kristliku arengu ankrupunktid. Paljud rajaleidjad teevad just laagris elukestva otsuse järgida Jeesust.“

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat