Septembrikuisest noorte nädalavahetusest

Avaldatud 21.9.2023, autor Epp Randlepp

15.–17. septembril toimus Kuuri talus viimane senise noortejuhi Krõõt Lõbusa poolt korraldatud noorte nädalavahetus. Kogunemine oli, nagu eelmisel ja üle-eelmiselgi korral, vabas vormis ning noored said koos Piiblit lugeda ja arutada loomisloo iga päeva üle. Laupäevast piibliuurimist juhtis Krõõt ja kogemuste ringi juhtis Priit Põldaru. Pärastlõunal maaliti ja meisterdati Kaile Tuvi juhendamisel iga loomisloo päeva kohta pilt ning nendest piltidest pandi kokku Jeesuse rist.

Ilm oli ilus ja kõik leidsid endale mingi meelepärase tegevuse. Käidi looduses jalutamas, mängiti kettagolfi, vesteldi ning kasutati võimalust, et välja magada. Sel korral osalesid ka mõned vanemad noored, millest kõigil oli väga hea meel.

Õhtu lõppes saunaga, millest nii mõnedki osa võtsid. Sauna ajal toimus ka isetekkeline aruteluring, teemad tulid elust enesest. Hommikul tehti viimane piiblitund, koristati, jäeti sõpradega hüvasti ja mindi lahku lootuses varsti uuel noorte nädalavahetusel kokku saada.

Osalenute tagasiside oli positiivne. Kiideti toitu ja ilma, seltskond oli mõnus ja Jumala lähedalolu oli tunda terve nädalavahetuse jooksul. Adventnoored jäävad Krõõta noortejuhina igatsema ja soovivad talle tema uute töökohustuste täitmisel edu! (Noortetöö juhtimise võtab üle Ivo Käsk.)

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat