Teisel noorte nädalavahetusel uuriti adventkoguduse esimesi põhitõdesid

Avaldatud 26.5.2023

19.–21. mail oli Põltsamaa külje all Kuuri talus teine noorte nädalavahetus – jätkus noorte kokkusaamise sari vabamas õhkkonnas. Nädalavahetuse korraldaja noortejuht Krõõt Lõbus: „Jätkasime sama plaaniga, mis meil oli eelmisel korral: luua noortele ruumi ja pinda, et nad saaksid vaimulikult koos aega veeta, luua sõprussuhteid, suhelda vabamas formaadis, et ei oleks nii palju programmi, vaid osadust ja vaimulikkust.“  Seekord uuriti adventkoguduse viit esimest põhiuskumust. „Rääkisime Pühakirjast ja Jumalast ja Jumala kolmest olemusest: Isa, Poeg ja Püha Vaim,“ rääkis Krõõt. „Tegime seda mõttekaardi stiilis: lugesime erinevaid kirjakohti ja otsustasime selle põhjal, mida see meile Jumala kohta õpetab, kirjutasime selle üles ja panime seinale. Nii saime kokku mõttekaardi.“

Sel korral andsid noored osalejad ka tagasisidet nii noorte nädalavahetuse kui ka üldiselt viimase tööperioodi kohta. „Noored rääkisid, kuidas nad on ennast tundnud, mis on olnud nende vajadused ja rõõmud. Neile meeldis see noorte nädalavahetus, nad ootavad ja loodavad, et see jätkub. Suurim mure oli see, et tahetakse ka vanemaid noori osalema, praegu on nad enam-vähem ühes vanuses. Kõik noored on teretulnud,“ ütles Krõõt ja lisas, et praegu on osalejad kesk- kuni hilisteismeeas.

Nüüd tuleb noorte nädalavahetuste sarja suvepaus, sest siis on kalendris muud noortetegevused, aga uuesti saadakse kokku septembri lõpus, koht on ikka sama – Kuuri talu.

Jaga Facebookis
Loe lisaks
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat