Novembri Meie Ajas

Avaldatud 2.11.2023

Suurema osa novembri Meie Ajast moodustavad, nagu ikka, palvenädala tekstid. Tänavu on palvenädala teema „Tema tunnistajad“. „Järgnevatel lehekülgedel loete lugusid piiblitegelastest, kes olid võimsad Kristuse tunnistajad erinevates olukordades: Joosep, kes tunnistas hoolimata isiklikest raskustest; noor neiu, kes tunnistas oma peremehele võõras riigis; Taaniel, kes tunnistas võimsatele maistele valitsejatele; ja teised, kes tunnistasid oma mõjusfääris,“ kirjutab seitsmenda päeva adventistide koguduse peakonverentsi president Ted Wilson ning kutsub lugejaid üles oma usku tunnistama „Ma kutsun teid üles võtma selle palvenädala jooksul mõne hetke ja küsima Issandalt, mida Ta tahaks, et te teeksite, jagamaks ustava tunnistajana Tema armastust teistega.“

Ajakirjas on eraldi palvenädala tekstid lastele. Iga jutu juures on tegevusideid, mida pered saavad koos teha, et oma usku teistega jagada.

Kõik palvenädala materjalid saab enda arvutisse või telefoni laadida ka siit.

Ajakirja misjonirubriigis „Mina lähen“ kirjutab Külli Keel, kuidas Viljandi kogudus on korraldanud misjonipäevi ja mida edasi plaanitakse. Jätkub sari „Misjon 150“, kus saame teada, kuidas lõpeb Hannah’ More’i lugu ja kuidas algab ADRA lugu. Ivo Käsk kirjutab lähisuhte loomisest – mis on lähisuhte soovimise head ja mitte nii head põhjused. Kristi Taidla jagab oma mõtteid palvetamisest, varahommikusest palvetamisest ja Jumala hääle kuul(a)misest. Jätkub Jaanus Riimets sari Jeesuse kõnelustest, seekord on vaatluse all kaks ülempreestrit: Kaifas ja Jeesus.

Ajakiri jõuab kogudustesse hingamispäeval, 4. novembril. Ajakiri maksab 2,5 eurot. Meie Aega saab tellida ka e-poest.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat