Taani unioon tervitab uut esimeest

Avaldatud 1.4.2024, allikas TEDNews

Taani koguduste uniooni nõukogu koosolekul valiti uniooni uueks esimeheks pastor Bjørn Ottesen. Endine esimees Thomas Müller lahkus Vejlefjordskoleni koolijuhi ametikohale Daugårdis.

Ottesen on oma 40-aastase kogemusega uueks vastutuseks hästi valmis. Ta on varem töötanud esimehena nii Taanis kui ka Rootsis, olnud kohalik pastor, piibliõpetaja ja teoloogiaõpingute juht ning vanemlektor Newboldi kolledžis Inglismaal. Ottesenil on magistrikraad Andrewsi ülikoolist ja doktorikraad Fulleri teoloogiaseminarist.

„Soovin südamest tänada meie ametist lahkuvat esimeest Thomas Müllerit, kes on pühendunult teeninud ja teinud viimase 12 aasta jooksul tohutuid jõupingutusi," ütles Ottesen ametissenimetamisel. „Praegu," jätkas ta, „on meie kogudusel Taanis eriti põnev arenguperiood, milles ma tahan väga kaasa aidata."

„Tervitame Bjørn Ottesenit uues ametis Taani uniooni esimehena," ütles Trans-Euroopa divisjoni esimees Daniel Duda. „Bjørn on võimekas ja kogenud kogudusejuht. Pärast Newboldi kolledžist Taanisse naasmist töötas ta pastorite ühenduse sekretärina ning evangelismi ja misjoni tööharu juhina. Ma ootan head koostööd ja põnevat tulevikku meie kogudusele Taanis," lisas Duda.

Ottesen valiti ametisse kuni uniooni peakoosolekuni 2025. aastal, mil toimuvad kõikide uniooni ametnike korralised valimised.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat