Adventistid koguvad hääli naistevastase vägivalla vastu

Avaldatud 20.3.2010

End it now (Lõpeta see nüüd) on globaalne kampaania, mille eesmärgiks on tõsta hääl naiste vastase vägivalla vastu, mobiliseerides adventiste üle terve maailma ning kutsudes probleemi lahendamisega liituma ka teisi kogukondi.

Enam kui 200 riiki ulatuva kampaania käivitasid 2009. aasta oktoobris kaks adventkiriku organisatsiooni – Adventkiriku Arengu- ja Katastroofiabi Organisatsioon (ADRA) ning Adventkiriku Naisteteenistuste osakond.

Tegemist on kõigi aegade suurima initsiatiiviga, mille adventkirik on naiste vastase vägivalla suhtes ette võtnud. Läbi selle kampaania plaanitakse mobiliseerida enam kui 15 miljonit adventisti, kelle abil luuakse globaalne liikumine mis toimib kohalikes kogukondades eesmärgiga otsida lahendusi selle ülemaailmse probleemi lahendamiseks.

Seitsmenda päeva adventistid usuvad iga inimese väärikusse ning väärtusesse ning mõistavad hukka igasuguse vägivalla. Lõpeta see nüüd on kutse tegevusele igale adventistile ning selle üleskutse toetajale, et rakendada ellu põhimõtted, millesse me ühiselt usume.

Kampaania esimeses faasis soovitakse koguda 1 miljon allkirja, mis seejärel esitatakse ÜRO-le, et tõsta laiemat teadlikkust ning kutsuda üles võtma vastu lisanduvaid seadusi, mis kaitseksid naisi ja tüdrukuid nende vastu suunatud vägivalla suhtes ning teha avalikuks adventistide püüdlused naisevastase vägivalla lõpetamisel.

Oma toetushääle Lõpeta see nüüd kampaaniale saab anda SIIN 

Jaga Facebookis
Lingid
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat