Liidu tööliste kohtumiselt Balti uniooni juhtidega

Avaldatud 13.3.2012, allikas Meie Aeg

13. märtsil kogunesid koguduste töölised ja endised pastorid Tartusse taaskordsele vaimulikule osadus- ja õppepäevale, kus seekord jagasid õpetusi Balti uniooni juhid – Valdis Zilgalvis, Andris Arinsh ja Guntis Bukalders. 

Uniooni president Zilgalvis alustas ettekandega misjoni teemal, tsiteerides globaalselt kuulsat evangelisti Bill Hybelsit, kes on öelnud, et „kui koguduses ei tule uued inimesed Kristuse juurde ja inimesed ei muutu Kristuse sarnaseks, siis on midagi viga“.

Valdis rõhutas, et terve kogudus peaks toimima teenimisvaimus. „Kogudus ei ole mitte ainult sõpruskond, me oleme midagi enamat,“ ütles ta.
„Mida Jumal meilt ootab, selleks ta annab inimestele ka vajaliku,“ innustas Valdis liidu töölisi.

Andris Arinsh jagas viimaseid misjoniuudiseid Lätist ja Leedust. Lätis on tugevat tööd teinud rajaleidjate liikumine, mille tulemusena on aset leidnud mitmed ristimised. Möödunud sügisel ristiti mitmed inimesed ka vanglasüsteemis.

Koos Eesti töölistega arutati Eesti liidu liikmeskonnaga seotud küsimusi ja Andris jagas erinevaid ideid, kuidas aidata kogudusest eemale jäänud liikmetel leida tee tagasi kogudusse.

Uniooni kommunikatsiooniosakonna juht Guntis Bukalders andis ülevaate Eesti, Läti ja Leedu kommunikatsioonitööst ja sellega seotud väljakutsetest.

Lõpuks jagas AKEL-i misjoniosakonna juht Andres Ploompuu viimaseid uudiseid seoses aprilli lõpus toimuvate kevadpidustustega. 

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat