New Yorgi adventistid tähistasid misjoniaasta lõppu

Avaldatud 19.12.2013, autor Adventist News Network

Möödunud nädalavahetusel tähistati Misjonilinna New York 2013 aastalõppu kolme üritusega. Reede õhtul peeti evangeelne kogunemine SPA Lindeni koguduses Queensis ja laupäeval ajaloolises Manhattani kirikus, kus rääkis ülemaailmse adventkoguduse president Ted N. C. Wilson, kes rõhutas evangelismi kui adventusklike prioriteeti.

„Jumal kasutab üle maailma ebatavalisi viise, et viia inimesed otsustamispunkti,“ ütles Wilson hingamispäeva hommikul kogudusele. „Teie olete osa prohvetlikust rahvast, kel on prohvetlik sõnum.“ Wilson küsis: „Kas te olete valmis viima edasi Jumala sõnumit, mille Jumal on teie kätte usaldanud?“

Wilson lisas: „Ärge kartke kunagi jagada Jumala Sõna armastuses, jagage Jumala Sõna arusaadavalt ja lihtsuses.“

Hingamispäeva hommikul oli Wilsonit ning veteranevangelisti Mark Finley’d ning tema abikaasat Ernestine’i kuulama tulnud sadu inimesi. Jumalateenistus oli pealkirjastatud „Kristusest rõõmustamine jõuluajal: rõõmustamine lõikusest“ ning erinevate meetoditega toodi tänu oma piirkonna kogudusekasvu eest, mis sel aastal on toimunud.

Evangelist Mark Finley jagas mõtteid Pühakirjast, tuues esile neli naist, kellest igaühel oli murettekitav minevik, kuid kes Jeesuse genealoogias Matteuse evangeeliumis kirja on pandud.

Finley sõnas, et selles kronoloogias „näeme armu, see sugupuu hõlmab kogu inimkonda“.

Wilson lisas jumalateenistusel jõuludest rääkides: „Jumal soovib, et me oleksime nagu Petlemma tähed, need, kes osutavad Jeesusele. Ärge laske kaubanduslikkusel ja jõuluvanal viia enda meeli eemale Sellelt, kes tuli.“

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat