Florida misjonilinnade projekti alustati raamatujagamise kampaaniaga MagaBook

Avaldatud 25.3.2014, allikas Adventist Review

2013. aasta lõpus panid Florida koguduste liidu noored tudengid kokku MagaBooki meeskonna. Programmi neljast juhist kaks, Anwar Bowes ja Fabian Dzul juhtisid 24 üliõpilasest koosnevat meeskonda.

Tudengid võtsid ühendust 40 000 inimesega Miami piirkonnas – see oli esimene osa Misjon to the Cities projektist Florida liidus. Jagati enam kui 2800 raamatut ja saadi 50 soovi osaleda piibliõpingutel.

Kuuest ülikoolist pärit noored jagasid oma kogemusi. Üks tudeng, Luis Ramos, päästis ühe pere maja põlengust. Inimesed kustutasid tuld ämbritäite veega, aga kui Luis vaikselt palvetas: „Issand, palun kustuta see tuli,“ kustuski tuli koheselt. Perekond rääkis, et Luis' külaskäik päästis nende kodu.

Üks osaleja, Joalicia Lopez oli pärast esimest päeva pisarates ja valmis lahkuma, kui üks inimene, kellega ta püüdis rääkima hakata, oli tema vastu väga järsk. Pärast palveid ja julgustamist jäi Joalicia siiski edaspidisekski. Jumala abiga oli ta talveprogrammi üks edukamaid õpilasi.

MagaBooki programm tänab eriliselt Miami Templikoguduse pastorit David Monsalve’i ja koguduse liikmeid külalislahkuse eest selle aastalõpu programmi vältel.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat