Adventkoguduse presidendi avaldus seoses tagakiusamisega Süürias ja Iraagis

Avaldatud 12.8.2014, allikas Adventist News Network

Seitsmenda Päeva Adventistide koguduse president Ted N. C. Wilson väljendas muret usuvähemuste tagakiusamise pärast Iraagis ja Süürias.

Oleme sügavas kurbuses ja mures traagiliste olukordade tõttu Iraagi ja Süüria piirkondades, kus kümned tuhanded kristlased ja teised on langenud usuvabaduse puudumise, tagakiusamise, sundimise, tapmiste ja hirmutamise ohvriks.

Ma kutsun tungivalt üles kõiki seitsmenda päeva adventiste üle maailma palvetama selle äärmusliku usulise sallimatuse ohvrite pärast. Me peame palvetama erinevate usuvähemuste pärast, keda nende usuliste veendumuste ja uskumuste tõttu taga kiusatakse.

On oluline, et rahvusvaheline üldsus toimiks ühtsena, peatades kristlaste ja teiste tagakiusamise, kes on elanud Lähis-Idas sadu aastaid oma moslemitest naabrite kõrval. Seitsmenda Päeva Adventistide kogudus annab oma parima, et aidata kõiki selle tragöödia ohvreid ja me palvetame tõsimeelselt selle kohutava olukorra positiivse lahenduse pärast. Tulgu Püha Vaim ja Lohutaja eriti lähedale neile, kes on silmitsi tagakiusamise ja surmaga.  

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat