Heategevustöö Võru adventkoguduses

Avaldatud 7.9.2016, autor Hele Kulp

Võru koguduses on tavapäraselt igal pühapäeval kaks tundi avatud riideabi. Kooliminekueelsel pühapäeval said need kaks tundi natuke erilisema tähenduse. Tabiitaosakond ja rajaleidjate osakond kutsusid riideid ja raamatuid valima, juukseid lõikama ning banaanipannkooke sööma just lapsi.

Õue püstitati mitu telki, mille alla mahtus nii riiete ja jalatsite laiem väljapanek kui ka valik kasutatud ja päris uutest raamatutest. Raamatud olid rõhuvas enamikus vaimuliku sisuga, sekka olid eksinud ka mõned seeneraamatud. Jagamiseks mõeldud tuliuute lasteraamatute kohta kehtis reegel, et iga laps võis sealt endale võtta tasuta ühe. Kõik lapsed seda võimalust ei kasutanud, kuid lõpuks leidis omaniku 11 lasteraamatut. Ka kasutatud vaimulikust kirjandusest, mis oli enamasti just mõeldud täiskasvanutele, valisid inimesed endale meelepärast lugemisvara.

Jumal õnnistas seda päeva ilusa ilmaga. Tore oli see, et oli võimalus kohtuda erinevate inimestega ning nendega rohkem tutvuda. Avatud uksed ootavad abivajajaid igal pühapäeval ka edaspidi.

Jaga Facebookis
Vaata seotud teemal
Loe seotud teemal
Veel samalt autorilt
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat