Uus! "Kokkusaade" 20. märtsil kell 17.00 aadressil otse.advent.ee

Avaldatud 18.3.2021

Eeloleval hingamispäeval, 20. märtsil kell 17.00 kutsutakse meid kõiki aadressile otse.advent.ee vaatama uut saatesarja „Kokkusaade“. Seitsmenda päeva adventistide koguduste Eesti liidu esimehe Andres Ploompuu ja meediameeskonna ühe juhi Hans Soosaare sõnul on saate eesmärk tuua meid kogudusena rohkem kokku ning jagada omavahel mõtteid ja saada tagasisidet tehtule või uutele mõtetele.

„Kokkusaate“ formaat seisneb selles, et stuudios on paar-kolm inimest, kes räägivad oma tegemistest koguduse töös ning on valmis vastama vaatajate küsimustele. Esimeses saates, 20. märtsil räägivad käimas olevatest töödest ja vastavad küsimustele koguduste liidu esimees Andres, peasekretär Virve Toom ja laekur Jaanus-Janari Kogerman.

Idee kutsuda ellu virtuaalne, ent samas interaktiivne saade kasvas välja koguduste liidu talvekoosolekult, kus selline online küsimuste-vastuste voor järele prooviti ja kus see kenasti toimis. Meediameeskonna eesmärk on selline saade eetrisse lasta kord kuus ning edaspidi saab selle vahendusel kokku nii pastorite, koguduste liidu tööharujuhtide kui ka vabatahtlikega. „See saade võiks olla kokkusaamine, kus on tore rääkida olulistest teemadest. Mulle meeldib selle saate juures mõte, et see ei ole koguduste liidu juhtkonna kõlakoda, vaid selle mõte on, et me toome meie koguduse nii palju kui võimalik kokku, kasutades kaasaegseid vahendeid,“ rääkis Andres. „Eesmärk on siduda meie kogudust rohkem kokku, lisada läbipaistvust kõigesse, mida teeme, ja süvendada mõistmist, miks me midagi teeme. Ühtlasi soovime saada tagasisidet.“

Esimeses saates käsitletakse Andrese sõnul erinevaid teemasid, teiste seas on olulisemad 2021. sügisel alustav Balti uniooni haridusprogramm ja praegu ettevalmistusel olev veebiseminar. „Tahame rääkida, kuidas sündis uniooni haridusprogrammi idee ja vastata selle teemaga seotud küsimustele, ning julgustada noori õppima tulema,“ ütles Andres ning lisas, et vaatamata saatekülaliste ettevalmistatud teemadele ollakse avatud kõigile küsimustele, mis vaatajatel on.

Iga soovija saab küsimuse esitada kirjalikult – selle tarvis antakse saate alguses kell 17.00 teavet, kuhu küsimuse postitada saab. Edaspidi, kui formaat on sisse töötatud, on saate külalised ja teemad varem ette teada ning küsimusi saab esitada juba enne otselülitust.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat