Peakonverentsi töökoosolekule eelneb 40-päevane palveaeg

Avaldatud 6.5.2022

Seitsmenda päeva adventistide kogudusel on alates 3. maist kuni 11. juunini, vahetult ette peakonverentsi (PK) töökoosoleku algust kuni selle lõppemiseni 40-päevane palveaeg. PK meedia ja kommunikatsiooni üks töötajaid ning äratuse ja reformatsiooni algatuse üks juhte Jonathan Walter ütles, et selline palveaeg eelnes ka 2015. aasta töökoosolekule.

2020. aasta PK töökoosoleku eele oli planeeritud sarnane palveaeg, isegi pikem, 100-päevane palveaeg, et lisaks koguduse eest palvetamisele paluda ka tervisekriisi pärast. 2020. aasta töökoosolek lükati kõigepealt edasi 2021. aastale ja siis veel kord 2022. aastale. Kristlased on kõigi ajastute ebakindlatel aegadel leidnud rahu Jumala ligiolust.

„Nüüd peame meie kui üleilmne liikumine veel enam kui kunagi varem fokuseerima oma tähelepanu isiklikule ja koguduslikule ärkamisele ja misjonitööle,“ ütles Walter. „Muutuste laine ähvardab üle võtta kõik, millega me pandeemiajärgses maailmas silmitsi oleme. Me peame oma missioonile kindlaks jääma ning keskenduma oma tööle. On oluline, et me otsime Püha Vaimu ja palume Teda, et Ta teeks meie kaudu tööd, mille ainult Tema saab lõpule viia; et me paluksime, et meie süda oleks kooskõlas Tema tahtega – nii meie isiklikus elus kui ka meie misjonitöös.“

40-päevase palveaja autorite hulka kuuluvad erinevad inimesed, kaasa arvatud Mark Finley, Ron Clouzet, Jerry Page, Ted Wilson, Frank Fournier, Jonathan Walter. Materjale saab lugeda siit. Rohkem informatsiooni on palveaja ingliskeelsel kodulehel.

Jaga Facebookis
Loe seotud teemal
Veel samast rubriigist
Rubriigid
RSS
Veel huvitavat